![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar ipoteza ca nu ierarhul Miron Cristea a gresit, ci ca dv gresiti numind loteria "pacat", v-a trecut prin cap?
|
||||
|
||||
![]()
loteria este pacat, normal, din moment ce este o activitate ce descurajeaza munca !
|
|
||||
|
||||
![]()
Si, cum munca l-a facut pe om, intelegem de ce loteria este o activitate inumana.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
este o activitate pacatoasa, care incurajeaza omul sa viseze la averi, castigate peste noapte, pe spinarea celor care au pierdut si nu au avut atata "noroc"... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Loteria este singura speranta (sau una din putinele) pentru dorintele si visele celor care nu vor sa incalce vreuna din cele 10 porunci. Mai pe larg am detaliat in alte mesaje de-ale mele, aici pe forum, in alt "thread". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Personal nu cred ca daca iei un bilet la loto, sau tragi un loz impreuna cu prietenii, de distractie, e pacat. Dar daca iti pui sperante in castig, daca ajungi sa mai iei unul si pentru viitoarea extragere si astepti cu nerabdare si mainile impreunate rezultatul... esti clar pe un drum rau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E prea aproape de nebunie? Nu sunt sigur, nu cred, personal consider ca te indrepti spre nebunie atunci cand incepi sa cumperi 2 sau mai multe bilete pentru aceeasi tragere. Fara comentarii sa fie. |
|
||||
|
||||
![]()
Foarte corect , dar sa nu uitam ca mai toate relele incep ca o simpla "distractie " , apoi . . . !
|
||||
|
||||
![]()
. . . fara comentarii . . . !
|
||||
|
||||
![]()
Nu neaparat inumana , dar este o excrocherie care creaza pe deasupra si dependenta ,este pierdere de timp , de bani , de iluzii desarte . . . !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 20:53:03 |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|