![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Antonia,
Daca ar fi asa cum spui tu, ca a avea un act cu cip e lepadare, chiar fara sa puna nimeni problema lapadarii, atunci inseamna ca toata ortodoxia in afara de cei de la Petru Voda sunt lepadati. Citeste comunicatele sinoadelor ortodoxe: cel al Rusiei, al Ucrainei, chiar al Greciei. Nici unul NU a spus ca avea act cu cip e lepadare sau pierderea harului. |
|
|||
|
|||
![]()
Decebal,
Povestea cu cipurile nu are legatura deocamdata cu experimentul Pitesti. In acesti ani, in Romania, s-au intamplat lucruri mult mai grave sub aspectul libertatilor personale decat povestea cu cipurile. Nimeni NU a luat atitudine. Parintele Iustin nu numai ca nu a luat atitudine, dar indemna oamenii satui de abuzurile guvernarii basiste sa stea in case si sa nu iasa in Piata Universitatii. Unde era parintele Iustin atunci? Unde erau cipofobii? Eu am fost acolo, in piata, de cateva ori, fiindca mi-am simtit libertatea amenintata la modul concret de abuzurile care se petreceau. In timpul asta altii filozofau despre cipuri si alte lucruri care deocamdata , repet deocamdata, sunt pure fabulatii (cel putin faza cu implantarea). Asa ca, recomand celor care se considera dizidenti impotriva sistemului sa se gandeasca daca sunt cu adevarat oameni liberi sau pur si simplu oameni fara discernamant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, daca ni se spune sa respingem din start pecetluirea cu un numar al carui semne este 666, inseamna ca e bine sa ne conformam. Daca in temnitele comuniste tortionarii ar fi avut cipuri, n-am mai putea vorbi astazi de SFINTII INCHISORILOR. Tortionarii ar fi putut implanta anumite tipuri de ,,dispozitive'' care mai de care mai ,,medicale'' cu ajutorul carora sa-i monitorizeze si sa le induca un anumit tip de comportament. N-ar mai fi avut vointa libera si puterea de a se ruga. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
ps: dacă am ajuns să fim impresionați de un avatar și de a ne impune printr-o poză, e foarte grav. Din nou penibil aș putea spune! Citat:
![]() Poate studiezi cu multă atenție viața părintelui și vezi cam ce atitudine a avut față de regim și față de ierarhie, cum s-a supus și cu câtă smerenie. Poate îmi dai exemplu de vreun protest făcut de părintele! Îl aștept, poate așa mă vei convinge și pe mine. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
ps: ceea ce am vrut să semnalez este faptul că umbriți ceea ce au vrut să spună și să transmită duhovnicii. Eu din câte rețin au vorbit de pace și de întărirea credinței și nicidecum de cipofobia asta pe care îcercați să o înduceți și altora. Citat:
Citat:
Citat:
ps: aștept niște răspunsuri concrete și la subiect. Dacă nu ești în stare te rog nu mai bate câmpii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Antonia,
Marii duhovnici nu au spus ca cipul in acte e lepadare, cu exceptia parintelui Iustin si a inca vreo 2-3 care s-au luat dupa parintele Iustin. A mai fost la greci parintele Paisie cu o pozitie putin exagerata. In rest, sunt o suma de mari duhovnici ortodocsi care NU au sustinut niciodata ca a avea un act cu cip e lepadare. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu dacă așa stau lucrurile. Am văzut că așa ceva încerca să transmită și "Îngerul digital", cum că cipurile ălea ar fi pentru manipularea omului ca un robot, însă opinia mea este că lucrurile ar fi mai complicate, pentru că Diavolul vrea voința ta, vrea alegerea ta, vrea adeziunea omului, el vrea închinarea, nu cred că s-ar mulțumi cu robotizarea. Antihristul caută să Îi ia locul lui Hristos, pentru că vrea închinarea care i se aduce lui Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Arsenie Papacioc a spus ca este prea devreme sa se faca atata valva pentru aceste carti de credit cu cip, caci vremea in care traim este cea de la primul 6 din 666. Se intelege prin acesta, ca fiecare 6 din 666 semnifica ceva. Explicatia acestor semnificatii am gasit-o la ieromonahul Petroniu Tanase, Staretul Schitului romanesc Prodromu din Sfantul Munte, apeland la aritmetica duhovniceasca: Numarul 6 este numarul omului, sau mai precis al activitatii omului, caci asa cum numarul 6 provine din numarul 2 inmultit cu 3, tot asa si omul este o fiinta alcatuita din doua elemente: trup si suflet, cu trei puteri sufletesti: cugetare, vointa si simtire. Potrivit aritmeticii duhovnicesti, un numar simplu inmultit cu zece sau o suta, care sunt numere perfecte, arata o intensificare a lucrarii exprimata prin acel numar, o obisnuinta si o deprindere a ei. Inmultind numarul 6, cu 10 si cu 100, numerele rezultate: 60 si 600 arata o activitate intensa, durabila; buna sau rea, dupa indicatia locului respectiv. Fiind in Apocalipsa, numarul 666 are inteles rau, ca numar al omului care savarseste raul continuu, cu staruinta, din obisnuinta, care "bea pacatul ca apa", cum zice proverbul. Deci noi ne aflam acum la primul de 6 din 666. Dar atunci ce face Pr. Iustin? Ne pregateste pentru acele vremuri. Si Dumnezeu a procedat la fel, atunci cand au fost lucruri importante de rezolvat; de ex. cunoscand viclenia satanei, nu a lasat nimic la voia intamplarii: a curatit de pacate cu 14 generatii in urma familia Sf. Fecioare Maria, ca ea sa poata deveni Maica Domnului. Daca privim in jur, vedem cat de accelerat apar semnele timpului; poate ca nici nu mai este chiar atat de mult pana la venirea antihristului. "- Parinte Paisie, peste cat timp se vor petrece aceste evenimente? - Intârzie din pricina ta si a mea, ca sa dobandim o stare duhovniceasca buna. Dumnezeu inca ne rabda, pentru ca de se vor intampla acum, ne vom pierde amandoi..." Iata deci, ratiunea pentru care Pr. Iustin ne pregateste si ne intareste: vremea aceea se apropie; nu stim cand va fi, dar e pe aproape. In final si Pr. Arsenie Papacioc i-a dat dreptate Pr. Iustin si a completat: ca nu isi va lua acte cu date biometrice. Cuv. Seraphim Rose repeta inca de acum 30 ani: E deja prea tarziu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|