![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Antonia,
De la cine ai inteles? Cine sunt cei de la care ai inteles ? Eu de exemplu, am inteles de la duhovnicul meu ca NU se poate vorbi de lepadari sau caderi din har in aceasta faza, a cipului in acte, fara ca nimeni sa conditioneze primirea actului respectiv de lepadare. Cu ce e mai prejos duhovnicul meu ca cei de la Petru Voda? Nu are acelasi har de la Dumnezeu? |
|
|
|||
|
|||
|
Miha-Anca
Parintele Iustin a afirmat ca a avea act cu cip e lepadare. L-am auzit cu urechile mele. Sa nu ne prefacem, caci e bine sa recunoastem adevarul. Asta a afirmat parintele Iustin si , in opinia mea, a gresit. Nu il acuza nimeni ca a gresit, dar sa recunoastem adevarul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Cine stie ce i s-a spus despre "cip".
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai a afirmat asta si public parintele Iustin.
Se poate verifica. Exista interviuri, filmulete. E plin netul. Eu nu ii fac proces parintelui Iustin. E un om batran, a suferit la viata lui si in mod sigur a fost si manipulat, nu neaparat cu intentie, ci din ignoranta. Ca si marii duhovnici pot fi manipulati uneori, mai ales la varsta asta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.stirimedia.com/parintele-...e-electronice/ |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 22:55:02 |
| Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 22:37:21 |
| Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 18:37:53 |
| Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 03:13:34 |
|
|