![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, la fel este si cu religia ... oricine are ochi de vazut va vedea. Cat despre "rugaciunea la o icoana"... "Două mâini care muncesc fac mai mult decât o mie strânse pentru rugăciune" - anonim. Demonstreaza ca este altfel. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Că așa zic și eu că tu ai omorât-o pe Elodia.
|
||||
|
||||
![]()
Eu pot demonstra asta foarte simplu. Ne intalnim si iti arat.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu îți pot face trimitere la minunile sfinților.
Dacă nu cei din vechime, cei (cvasi)contemporani nouă.
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu este dovada, e poveste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu de ce anonimul acela a pus în antiteză rugăciunea cu munca. Merg foarte bine împreună. De altfel, însăși rugăciunea e o muncă. Iar pentru unii și munca devine rugăciune (când o închină lui Dumnezeu, aducând roade de folos pentru alții).
|
|
||||
|
||||
![]()
Merg bine impreuna, pentru ca la final se vede un rezultat. Despartite ... nu prea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Rezultat care poate să fie material sau spiritual. Dacă te întrebi la ce e bună rugăciunea: nu neapărat pentru a face minuni, ci pentru a face din cel ce se roagă un om mai bun. Gândește-te numai cum s-ar schimba lumea noastră dacă s-ar umple de rugători. Cum ar fi, să zicem, ca politicienii să se apuce serios de rugăciune?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|