![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, acelea pe care le savarsim zilnic, fiecare, inlauntrul nostru...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce , Ioane , de ce omul duce o greutate a raului mai mare decat puterea lui , si semne de indreptare in omenirea asta nu se intrevad , ba dinpotriva ! De ce ? Tu esti si om , si parinte , si profesor , dar si psiholog , lucrezi nemijlocit cu acest om al zilelor noastre ! Ce se intampla cu "specia" asta , Ioane , de ce ne maltratam intre noi prin faptele , gandurile si vorbele noastre ? De ce a devenit acest "om" atat de rau cu el insusi , dar mai cu seama cu cei din jurul lui ? De ce atata ura , sange si violenta , Ioane !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacatuim astfel necontenit. Aceasta cred ca este explicatia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare pe cine ciopartim de fapt, zilnic?! Oare cine sint cei care striga (inca?) "rastigniti-L!"? Oare cine bate (inca?) cuie si Il chinuie (inca?) cu fiecare pacat, cu fiecare rau, abuz pe care il facem unui seman de-al nostru sau noua? Dar mai este inca o MARE speranta: oare cine sint cei pe care El i-a inviat din morti? (asa cum cantam in fiecare an de Pasti, cand cantam Hristos a inviat!)
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 01.02.2013 at 00:37:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Si nimic n-am invatat din caderea noastra in pacat !
|
|||
|
|||
![]()
Tare....
Ia vezi frate, incet incetisor poate te ademenesti cu poezia...:) Versificatia e desigur doar un aspect, nici macar principal, insa atunci cand inima e cuprinsa de dragoste si de alte sentimente puternice (de pilda mahnirea, amaraciunea, sfantul cutremur al caintei) versurile vin parca singure, de la sine... |
|
||||
|
||||
![]()
In ultima perioada la " Generalitati " se discuta despre plecarea Papei , si am descoperit o noua forma de invidie , invidia dintre culte !
Cand am scris ca la ultima cuvantare a papei s-au adunat 200.000 de oameni , dobrin7m a sarit ca arsa spunand ca au venit putini comparativ cu numarul catolicilor . . . Exista deci , invidia dintre culte , o invidie mascata , dar exista ! Defapt invidia exista cam peste tot . . . !
|
||||
|
||||
![]()
Culmea , o facem constient si mult mai rau de atat , premeditam caderea noastra in pacat . . . !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invidia | Delirul | Generalitati | 11 | 18.04.2012 21:53:36 |
Invidia distructiva - despre Cain si Abel | ioan cezar | Generalitati | 2 | 19.02.2012 16:51:45 |
Invidia impiedica orice bucurie | jonella | Intrebari utilizatori | 5 | 25.05.2010 18:19:57 |
|