![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Păi tu crezi că vreun preot se apucă să dea Sfânta Euharistie oricui puradel prinde-n cale?
|
|||
|
|||
|
Da, tu n-ai stiut?! Fuge dupa ei pe strada! E "dilaila" mare!
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca va inselati. Dilaiala mare e la catolici. Copiii de pana la 7 ani care merg si se hranesc cu Trupul si Sangele Domnului sunt cunoscuti de preoti si nu au nici discrnamant, deci n-au pacate. In schimb, "dilaiatii" de calugari si calugarite catolice care merg zilnic la Sfanta Liturghie si se impartasesc zilnic sunt cu siguranta niste pacatosi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Răspunsul imediat e ’da!’.
|
|||
|
|||
|
Da! Am observat ca asa se poarta discutiile:
"-Buna ziua, baba! -Mulg vaca, draga! -Unde ti-e fecioru'? -Nu da cu picioru'!" |
|
|
|||
|
|||
|
@Dragos si d-na iana:
Uite, departe de a fi un dialog cu/intre babe surde, va raspund la obiect: Biserica e armata Domnului. Sper ca sunteti de acord ca e un adevar profund. De la seditiunea Luciferica si caderea lui Homo sapiens, Cosmosul e cimp de batalie, in toate modurile posibile. Biserica e pur si simplu armata celor care se unesc cu Cristos, devenind soldati ai cauzei Sale, umar la umar cu ingerii si sfintii. Credeam ca este evident. Cum stati cu cateheza? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by nutucutu; 08.02.2013 at 09:16:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2.Nu am vazut, altfel nu ceream clarificari. Intr-o discutie publica trebuie sa admiteti ca exista persoane mai putin instuite, sau carora nu le pica fisa, sau chiar mai incete la minte 3.E si asta un castig. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 22:17:15 |
| Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 15:36:50 |
| Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 01:18:17 |
| Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 16:14:03 |
|
|