![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
1. Nu ati citit ce scrie Sfantul Apostol Pavel in versetele urmatoare, unde explica foarte clar ce se intampla cu cei ce au murit in credinta. 2. Incercati o filozofie elenistica bazata pe o "realitate a Creatiei" nebiblica, falsa, nascocita. Omul nu este facut din trup si suflet. Sfanta Scriptura ne spune ca omul este un suflet (facut din tarana si suflare de viata). Ca sa simplificam lucrurile, va intreb si pe dvs.: ce rost mai are invierea si raplatirea celui care a murit dar traieste in Rai? P.S. Voi fi plecat, cateva zile, intr-un loc fara internet. Poate imi da cineva un raspuns, intre timp. Toate cele bune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum putem noi numi oare o "grupare" Biserica neavandu-L pe Fiul lui Dumnezeu ca si cap ? "Duhul grăiește lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor depărta de credință, luând aminte la duhurile cele înșelătoare și la învățăturile demonilor, prin fățărnicia unor mincinoși care sunt înfierați în cugetul lor." (1 Tim. 4:1, 2). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca reiau, poate se gaseste vreun adventist care sa aiba vreun raspuns: A fost biruita Biserica lui Hristos? Pentru ca daca nu a fost biruita, casutele de adunare/rugaciune si comunitatea adventista sau orice alta comunitate protestanta si neoprotestanta nu poate fi Biserica lui Hristos. Pentru ca Biserica lui Hristos sa aiba continuitate si sa nu fi fost biruita se presupune ca a existat cel putin un om, mereu, de la Cincizecime pana astazi care sa fi marturisit toate invataturile Bisericii. Sau poate ne pot demonstra adventistii ca au continuitate istorica (de continuitate harica nu poate fi vorba) de la Apostoli.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este sectarul viclean aproapele meu? Da, poate ca este, dar eu trebuie sa-l consider ca un vames si un pacatos. Adica nici nu ar trebui sa vorbesc pe acest forum cu el. Citat:
Citat:
Domnule draga, va doresc o murare linistita fara prea multi bulbuci.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule ortodox de mai sus. La adventisti care au acelasi crez (furat de la noi deoarece aceea biserica care a creat crezul nu era nicidecum de tip adventist) ca si noi , teologia lor spune ca Iisus cand a murit pe cruce in cele trei zile care au urmat Iisus nu mai stia nimic despre el! Asa ca atunci cand Iisus a spus ca va reconstrui templu in trei zile el mintea!
Cat priveste existenta sufletului parintele Galeriu explica foarte bine si nu numai el Geneza locul unde Dumnezeu i-l creaza pe om. Dar eu nu mai stiu explicatia. As vrea sa o explici tu daca se poate. Unele lucruri sunt anevoios de inteles de exemplu si apocalipsa cap 20 in care mia de ani este defapt perioada crestinatatii! Pe aceasta am inteles-o mai clar. Am vazut ca cunosti si mi-ar place sa-mi prezinti teologia si cred ca ar fi bine si pentru adventist. Last edited by bairstow; 11.04.2013 at 08:30:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se prinde nimic.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.04.2013 at 23:22:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca a amutit gura detractorilor vicleni, cei care nu marturisesc ca Hristos a venit in trup!!
Slava lui Dumnezeu!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa dvs., sufletul mortului este chiar persoana celui care a murit, in apropape toata plenitudinea (cu gandire, cu sentimente, cu suferinte, cu bucurii, etc). Aceasta persoana (sufletul mortului) se duce in Rai, in prezenta Domnului. Revin cu aceeasi intrebare, sperand sa primesc un raspuns direct la intrebare: Ce rost mai are invierea pentru cel care traieste deplin, in Rai, cu Domnul? Doar pentru a face rost de un invelis (trupul)? In alta ordine de idei: dati o interpretare falsa si rautacioasa, semnificatiei invierii pentru adventisti. Pentru adventisti, revenirea Domnului si invierera reprezinta singura nadejde. Adventistii, cand mor, mor cu adevarat si nu traiesc mai departe ducandu-se la Domnul. Adventistii sunt dependenti de fagaduintele Mantuitorului: "Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine" (Ioan 14:3). |
|
|||
|
|||
![]()
Ce duh va mana sa mintiti? Cine nu marturiseste ca Hristos a venit in trup?
|
|