![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De ex. catolic: Duhul Sfant purcede de la Fiul - opus - ortodox: Duhul Sfant NU purcede de la Fiul. catolic: Maica Domnului nu a murit ci a fost ridicat cu trupul la cer- opus - ortodox: Maica Domnului a murit. catolic: exista purgator (foc curatitor)- opus - ortodox: NU exista purgator (foc curatitor). catolic: NU se pot scoate pacatosii din Iad- opus - ortodox: se pot scoate pacatosii din iad. catolic: se poate impartasi cu azime- opus - ortodox: NU se poate impartasi cu azime. catolic: exista indulgente- opus - ortodox: NU exista indulgente. etc. etc., mai pot continua daca mai vrei. catolic: exista mai multe biserici surori - opus - ortodox: NU exista mai multe biserici surori. Exista o singura Biserica si o singura invatatura (adevar) mantuitoare. etc. etc., mai pot continua daca mai vrei. 2. Si eu cred ca sintagma "Catedrala mântuirii neamului" este o aberație. <<Ideeea obsesivă cum că "numai ortodocșii se mântuiesc, adventiștii merg cu Biblia în iad">> - deci aici nu mai sunteti de acord cu parintele Arsenie Boca? Iar despre adventisti, doar asa in mare va spun: ei nu au preoti (rad de "prostia"-spun ei celor care se spovedesc la preoti), nu se spovedesc (cum li se iarta pacatele?), nu au taine (sacramente) - prin acestea hulesc Biserica si preotia si tainele. Hulesc pe Maica Domnului (spun niste lucruri oribile despre ea, aici se vede clar lucrarea diavolului). Hulesc crucea. Nu cred ca Iisus Hristos este Dumnezeu ci doar un prooroc, un om sfant. Credeti ca Dumnezeu le primeste rugaciunile? Si aici da spun la general despre toti adventistii: orice adventist care face si marturiseste toate astea merge in iad. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Episcopii catolici | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 145 | 16.11.2016 09:14:07 |
| Pentru catolici | Hartford | Intrebari utilizatori | 17 | 08.05.2012 20:43:13 |
| "sfinti catolici" | umilinta | Biserica Romano-Catolica | 7 | 04.04.2008 11:31:14 |
| Ortodoxi-Catolici | daniel7 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.12.2007 19:39:42 |
| Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 20:46:05 |
|
|