![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Te rog sa-mi indici exact ce anume din ce am scris eu este "publicitate desantata vaccinurilor".
Deocamdata, cred ca din ce am scris, in 90% am punctat ignoranta medicala si logica stramba a anti-vaccinistilor. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar antivaccinismul se pare ca s-a nascut si a evoluat, inclusiv a fost importat la noi de medii religioase cu o inclinatie particulara spre un soi de fanatism + altele. Citat:
Si totusi se poate consuma. Consumul unei singure banane genereaza o radiere de 0,1 microsverti. Si poti sa maninci si 10kg, si cu siguranta n-ai sa faci cancer din asta. Ceea ce lipseste din cultura ta medicala, este conceptul de "dozaj". O data ce ai sa-l adopti, poate ai sa incepi sa cauti studii medicale care sa dovedeasca ca "metalel grele foarte periculoase" din vaccinuri sunt in doze capabile sa afecteze negativ organismul. Si inca ceva, "metalele grele" sunt unul singur: mercurul. Citat:
Citat:
Capacitatea ta de intelegere nu poate trece de un astfel de "argument"?
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 18:54:46 |
| 666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 05.04.2011 00:51:50 |
| Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 17:21:40 |
| Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 23:23:12 |
| problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 18:33:38 |
|
|