![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E ok bio-tehnologic, nu e o tratarea anti-divină. Fiecare avem libertatea de a alege.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Da, veșnica scuză a medicinii, genetica. Ia vezi ce zice în la Exod 20, 5-6, mai e valabilă scuza geneticii? Nu putem rupe noi lanțul defectos al geneticii? Adică pardon, nu noi, ci milostivirea și ajutorul lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
In orice caz, nu te grabi cu replica pana nu repari defectiunea "modul general" de care vorbeam mai sus. Si desigur, si nitica documentare prealabila in materie de genetica nu ar strica.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.06.2013 at 14:26:35. |
|
||||
|
||||
![]()
aici sunt de acord cu tine
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e usor sa suporti povara unui copil handicapat. Nu am facut gripa de 14 ani si nu am facut niciodata vaccin antigripal Vaccinurile ar fi trebuit sa ramana in forma veche ,acum se face un vaccin cu mai multi virusi si efectele sunt mult mai rele. Aspirina poate sa faca rau , dar odata observate efectele adverse se poate sista tratamentul Pe cand la vaccinul odata facut nu mai ai ce face . |
|
|||
|
|||
![]()
Interventia lui Dumnezeu nu o pui in calcul ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Autismul nu se face de la vaccinuri.
Astea sunt baliverne. |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate cunosc multi oameni care refuza sa-si vaccineze copiii fiindca se iau dupa baliverne si prostii.
Riscul mare este ca atunci cand numarul de copii nevaccinati va creste suficient, sa ne confruntam din nou cu mari epidemii de poliomielita, difterie etc. Atunci sa te tii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci cand copii or sa le ajunga asa ![]() atunci sa-i vezi atunci alergand dupa vaccinare si binenteles ca in orice situatie de criza, s-ar putea sa nu o obtina asa repede si sa vezi lamentandu-se ca Statul conspira sa le omoare copiii, lasandu-i fara vaccin.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=Dtvc73-kAF0
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|