![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum adica "Sa ne rugam numai pana cand Dumnezeu Duhul Sfant se pogoara asupra noastra"? Si dupa aceea, ce? Sa nu ne mai rugam? La o prima impresie explicatia data pare logica, dpdv al logicii mecanice, limitate. Insa daca te gandesti ca Dumnezeu este necuprins, atunci inseamna ca si cunoasterea Lui Dumnezeu care se releva prin Duhul Sfant, este necuprinsa, nelimitata, un urcus duhovnicesc mereu mai mult, pe masura ce omul poate sa Il primeasca - deci cu atat mai mult, ar trebui ca omul sa se roage! Cu atat mai mult cu cat primind, intelege, pretuieste si doreste Darul Lui Dumnezeu!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așa cum știu bine că ești, cine ești (o mare minciună, nu numai pe forum): oare lumina îți poate fi altcumva decât întuneric? |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa iti ajute, Cezar, in tot ce iti este de folos!
Eu in continuare, cred ca daca biserica mea, anume biserica ortodoxa, a randuit nu numai in sfintele slujbe, dar si in rugaciunile pe care este dator mireanul a le face (in orice rugaciune, fie ca este de dimineata, de seara, acatiste, paraclise, etc), toate incep cu rugaciunile randuite de biserica ca fiind rugaciuni incepatoare, iar dintre acestea, prima rugaciune este Imparate Ceresc (!), atunci cred ca ORICINE imi va spune ca nu e necesar sa ma rog in felul randuit de biserica ortodoxa, chiar daca este vorba de o scriere atribuita unui sfant, nu pot sa pun baza pe o astfel de scriere, care contrazice ceea ce biserica a randuit pentru noi. Asa a randuit biserica mea, biserica ortodoxa: ca intre rugaciunile incepatoare sa fie Imparate Ceresc! Iar aceasta randuiala este valabila pentru TOTI ortodocsii, de la ultimul pacatos pina la cel mai mare sfant. Daca tu consideri ca doresti sa tii o alta randuiala, atunci nu pot decat sa ma rog ca Dumnezeu sa iti ajute in tot ce iti este de folos!
|
|||
|
|||
![]()
În biserica ta, precum tot spui, lucrurile sunt cum sunt. OK!
În Biserica noastră, a creștinilor ortodocși, e altă rânduială, prin Duhul. Fără legătură cu biserica ta și cu tine. (Că nu vrei legătura, iar nu din alt motiv. Facă-se voia ta!) P.S. Ca să nu fie dubii: în Biserica Ortodoxă, pe care o ponegrești mințind că te afli în ea ca mădular, femeia e femeie iar bărbatul e bărbat. În biserica minciunii, pe care o slujești, va fi fiind invers. Treaba voastră! Last edited by cezar_ioan; 05.07.2013 at 01:14:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa te ajute sa iti gasesti pacea, Cezare.
In rest, din partea mea, ca de obicei primesti tacere, pentru ca in starea in care esti, orice comentariu nu ar face nimic altceva decat sa il hraneasca pe dezbinator. Sa te ajute Dumnezeu in tot ce iti este de folos!
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 05.07.2013 at 07:53:02. |
|