Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Tipic ortodoxiei este sa vorbeasca despre Dumnezeu cel care L-a experiat in viata sa, si anume sfintii. Duhul Sfant se arata doar celor curati la inima si ajunsi la un inalt nivel de spiritualitate, aidoma Sf. Ioan Maximovici, a Pr. Mina Dobzeu si a multor altora care si-au dedicat viata rugaciunii.
Cand aparatul de fotografiat surprinde pe pelicula lumina in apropierea acestor persoane, lucrul se intampla cu ingaduinta lui Dumnezeu, ca noi, cei pacatosi, sa putem vedea cu ochii nostri la ce grad de sfintenie poate ajunge cel, care este mare iubitor de Dumnezeu: (...)
Daca unul intre acestia, care au vazut lumina, ne avertizeaza si ne spune sa nu luam drept bune fotografiile, pe care s-a surprins lumina, atunci este alteva; dar nu ascult de unul, care doar a auzit de lumina; sau de unul, care prin nu stiu ce practici orientale, a ajuns sa vada ceva ce seamana a fi lumina. E bine sa nu amestecam borcanele, domnilor!
|
Doamnă Miha-Anca, ce susțineți dumneavoastră și eu susțin.
Teza care se vehicula aici, dar se vede că iar ați citit firul pe diagonală, era că din moment ce ochii umani pot surprinde o astfel de lumină minunată, și aparatul de foto poate să o surprindă pe peliculă. Întrebarea pe care am pus-o, și nu doar eu, pe lângă multe alte întrebări pe care le-am pus și la care nu a răspuns nimeni concludent, este dacă în acele poze cu botezul au apărut acele "ființe de lumină" atunci de ce acea lumină, chipurile fiind la fața locului în mod real, nu a mai fost văzută de nimeni altcineva decât de pelicula aparatului? Întrebarea este foarte logică și simplă! Chiar nu înțeleg de ce unii trebuie să complice lucrurile?