Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2013, 20:05:50
Dan-Constantin Dan-Constantin is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.04.2013
Locație: Iasi,Romania.
Religia: Ortodox
Implicit

Cred ca este pur si simplu inuman sa se tot insiste pe cazul asta,nu prea se gindeste nimeni la suferinta acelor parinti si se tot insista pe cazul asta,desi problema reala este ca acei maidanezi reprezinta o problema nationala si de vina sunt in mare parte asociatiile si iubitorii de caini care au sarit ca arsi de fiecare data cind se propunea o solutie si nu au rezolvat niciodata nimic,dar in schimb au cheltuit multe zeci de milioane de euro!!! care ar fi putut fi folositi in alte scopuri,acum normal sa sara asociatiile si o parte din iubitorii de caini ca li se ia painea de la gura la o multime de doctori veterinari,conducatori de asociatii si acolitii lor,patronasi de magazine de hrana si medicamente de animale,etc.o intreaga industrie care va fi afectata si o multime de oameni care ramin fara o bucata de paine,,buna" si cred ca de fapt aici este marea problema!
Acum de ar trece de marea curte constitutionala acea legea si asa incompleta,pt. ca eu cred ca doar cu eutanasierea nu se va face mai nimic,fara obligarea proprietarilor de caini la sterilizare si niste amenzi usturatoare pt. abandon de caini,parearea mea este ca nu vom scapa de ei nici in urmatorii 10ani in ritmul in care se misca de obicei autoritatile la noi in tara!
Reply With Quote