Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.11.2013, 20:27:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Da, desigur, cei cu idei ca mine sunt o problema pentru Sistemul pe care tu il aperi trup si suflet.
1. Unde mai exact l-am aparat? Intrebare retorica, desigur, stiu raspunsul, vezi ca mai are putin si trece nasul prin monitor.
2. Chiar nu esti o problema pentru "sistem". Genul tau ai si eu, chiar se inghesuie la usa lor mai imulti decat au locuri libere.
Dar esti un pericol totusi. Pentru tine insuti.

Citat:
Daca nu erau o problema, atunci unele persoane decedate ar mai trai si astazi, unii preoti ar mai putea sluji...
Sigur ca da, doar stim ca moartea este ceva neobisnuit in acesta lume.
Paranoia se pare ca nu.

Citat:
Ce a inceput Rusia va desavarsi America prin dictatura cipului si controlul total, spunea cineva.
Serios? Dar nu incercati voi sa ne invatati ca trebuie sa ne apropiem de Rusia, fratii nostri in credinta, bla bla?

Citat:
Cred a ideile tale vor avea mai mult succes decat ale mele, caci asa e lumea. Ai putea sa fii vremelnic bucuros, asadar.
Am spus, repet, nu sunt ideile mele, este pozitia oficiala a Bisericii, in acord cu Sfanta Traditie.

Voi cu "agiornamento" aveti o problema cu asta?
Sariti in brate la BOSV, nu ne lasati sa va incomodam.

Citat:
Fiecare pe drumul lui cu sau fara cip!
Pai drumul care te-o adus in aceasta discutie este pavat cu cipuri.
Doar ca alea iti trebuiesc, nu te poti lepada de ele.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30