Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2014, 15:07:01
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Cand fac asta pot sa imi asum si nici nu sustin ca am dreptate.
Nici nu vorbesc de parintele Argatu ca nu am suficiente informatii. Sau majoritatea informatiilor sunt de fapt pareri ale altora.
Dar... ceea ce pot spune este ca un preot ar trebui sa se ingrijeasca de viata duhovniceasca a celor pastoriti. Mai concret de credinta lor si de faptele lor. Daca cineva ignora asta si isi creaza un alt dusman imaginar cu care se lupta neglijand aspectele cu adevarat importante dusmanul real castiga. Si mai concret daca un preot "imprumuta" activitatea vrajitoarelor si isi ocupa timpul cu dezlegari de vraji si alte chestii de genul asta in loc sa "lucreze" la imbunatatirea spirituala a credinciosilor este inselat.
Mai mult, daca acesta creaza ritualuri pentru "infaptuirea de evenimente magice" semnele sunt destul de evidente. Exemplu concret il reprezinta postarea care a deschis topicul care tine de magie, nu de practica Bisericii. In acelasi timp corect este sa privim cu rezerva orice relatare despre cineva atat timp cat nu o putem verifica.
Lucian ,par.Argatu propunea un canon care presupunea multa rugaciune si post destul de aspru.
Numai aceste rugaciuni daca se fac , si postul , ajuta la imbunatatirea spirituala a credinciosilor ,a celor care sunt in nevoi.
In nici un caz nu putem sa acuzam pe par.Argatu de practici vrajitoresti.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Argatu ionelnelu Stiri, actualitati, anunturi 37 18.10.2011 14:13:29
Parintele Ilarion Argatu ionelnelu Calugarul 12 08.05.2008 21:49:02
Rugaciuni pentru parintele Mihail Cazacu Tudor Rugaciuni 2 16.03.2006 16:56:15