Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Eu am intrebat care sunt argumentele din Sf Scriptura ca cipul este semnul fiarei si tu imi spui ca acesta se va pune pe frunte sau pe mana. Inca nu am vazut cipuri puse pe mana dreapta si pe frunte. Singurele surse sunt fie site-uri sectante (neoprotestante), fie site-uri schismatice, antisemite, intolerante si extremiste.
O dam la intors. Cautam efectele benefice ale telefonului mobil cand discutia era despre cum iti incalca diverse lucruri libertatea.
Doamne Dumnezeule. Iti spun ceva "nou": oamenii si-au dorit intotdeauna sa devina zei si sa conduca lumea. Dar iti mai zis ceva: diavolul a fost mereu "harnic" si le-a dat preocupari noi, erezii noi si falsi dusmani ca sa faca orice numai sa nu isi vada de mantuire. Acum a dat cipul. Dar nu in sensul in care crezi tu.
|
Ba, sa stii ca eu am vazut cipuri puse pe mana dreapta. Acest lucru se practicca deja in Statele Unite la bolnavii, care doresc sa aiba asupra lor fisa medicala, pentru a se putea interveni rapid in caz de criza pe strada. Deci exista si ca se folosesc nu mai incape nici o indoiala. Avem un topic despre cipuri, la care multa lume a contribuit cu informatii. Acolo gasesti filme despre cipuri implantate cu stirea sau fara stirea "beneficiarului".
Lucian, am impresia ca tu esti bine intentionat, dar nu vezi padurea de copaci. Fara suparare.
Zici ca cipul e o preocupare noua ca oamenii sa nu isi vada de mantuire? Chiar asa e! Ce vrei mai mult?