![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa, problema nu a fost pusa asa ci la modul 'ce oameni dezaxati ca se uita la dilatatia nevestii in timp ce copilul isi scoate capul. scarbos'. Nu a fost chiar asa in timp real, dar de ex. eu am stomac sa ma uit live la lucruri fata de care multi si-ar intoarce capul, si pe strada daca vad pe cineva cazut pe jos in sange opresc masina si ma duc sa il ridic fara nicio repulsie (am avut multe cazuri). Nu e lauda sau virtute, dar pur si simplu imi lipseste acel ceva care sa imi faca sila. Exact cum spuneati, fiecare este diferit, dar sa nu punem pumnul in gura doar ca altii procedeaza diferit. @aubergine Tonul poate parea inflamat pentru ca discutiile s-au purtat in alb si negru. Eo tabara care considera ca nasterile acasa sunt facute de oameni dezaxati in cautare de senzational si mare show, iar ceilalti care spun ca e ceva normal intr-un sistem bolnav in care riscul mare nu e sa se imbolnaveasca copilul acasa ci sa ia vreun stafilococ din spital. Fiecare ia propria decizie. Numai sa fie in cunostinta de cauza si temeinic documentat despre toate variantele. Altfel... Doamne ajuta!
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice" |
|