![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stimata doamna, ati putea sa va vedeti de barnele proprii, nu de paiele mele. Nu eu am inceput sa intep oamenii pe forum cu acuzatii scoase din neant (deoarece atata vreme cat nu argumentati, sunt din neant). Va indemn sa deschideti un topic despre membrii care nu stiu matematica, fizica si sunt agramati. Nu ati dorit nici macar o secunda sa imi raspundeti ca sa ma luminati, ci ati dorit doar sa ma trimiteti la colt.
Dar acum ati reusit! Fix la subiectul topicului: nou venitii in credinta nu stiu limba Romana! Va multumesc! Sunteti aproape superba! Mult succes in judecarea oamenilor... |
|
|||
|
|||
![]()
Oare vă referiți la mesajele mele de primire ale unui alt nou venit? :-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu...nicidecum
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog nu va abateti de la topic pentru atat de putin lucru.
Iata o mostra din topicul "perle de la copii" :Chiar dacă în vis îl întrebăm pe îngerul nostru cum este în Rai, el nu ne spune, pentru că dacă ne spune, atunci noi vrem repede să murim. SORIN ȘTEFAN TRANDAFIRESCU, clasa a III-a, 9 ani și 3 luni. Ceea ce a zis Sorin Stefan, este ca orizontul evenimentelor de la o gaura neagra: incoprehensibil. Sa inteleg ca dupa ce mor NU mai pot face nimic pentru mantuirea sufletului meu, e de nepriceput. Mai vreau o sansa. Si mai vreau o sansa. Si mai vreau o sansa. Si mai vreau o sansa. ... Si mai vreau o sansa. Faptul ca sansele mele se limiteaza la aceasta viata, despre care sunt invatat ca trebuie sa o neg la maxim in manifestari si sa o pretuiesc la maxim in unicitate, este chiar incoprehensibil: ca sa imi traiesc viata trebuie sa fac lucruri care ma pot abate de la scopul pentru care imi traiesc viata. Si nu trebuie sa ma abat de la acest scop. Vad 2 drumuri: sa mor inainte de 7 ani, inainte sa pot pacatui cu adevarat ( si aici este o discutie ingrozitoare despre viata copilului meu) sau, sa ma duc in pustie (ceea ce nu pare pe masura puterilor mele). Calea de mijloc, crestinul care se duce la Liturghie si se spovedeste si impartaseste, pare un compromis pe care l-a facut Dumnezeu cu alcatuirea pe care EL insusi a facut-o cand a dat omul in lume: a dat omului acelasi sistem reproducator ca si vacilor, acelasi sistem circulator ca si porcilor, acelasi sistem neural ca si maimutelor, acelasi dor de a trai si de a perpetua ca si amoebelor. Toate astea nu se potrivesc cu Ortodoxia. Se potrivesc cu Iisus Hristos in masura in care nu le contrazice si nici nu le afirma: pur si simplu nu le atinge, ca si cum nu ar fi. Dar sunt. Si sunt contradictorii. Eu cum fac ordine in dezordinea din mine? |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă într-adevăr vrei să faci ordine... fă tot posibilul să pui capăt acestor gânduri și raționamente. Roagă-te, în schimb, fie și numai pentru a-ți abate mintea de la gânduri. Tatăl nostru, un Doamne miluiește...
Spovedește-te și fă ce-ți zice părintele. Măcar încearcă. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua, ar putea va rog sa imi spuna cineva cum pot sterge contul de pe acest site? Am gasit optiunea de editare cont, schimbare parola, etc, dar pe cea ce stergere cont nu. Multumesc in avans pentru ajutat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie să scrii un mesaj admin-ului.
|
|