Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2014, 18:56:01
2458386286 2458386286 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.05.2014
Implicit

"P.S.: Osho, Rolls-Royce Guru, poate nu asa mult, ca spre deosebire de tine a scris si vorbit pe bani grei"

Haha, cât ai studiat din ce a vorbit el? Sute de cărți publicate, mii de conferințe video, din astea, mintea ta a înțeles doar "rolls royce". Asta ce arată? Că nu știi nimic despre osho, dar ești convins că știi totul. Că nu ai studiat deloc, sau poate că nu poți să înțelegi nimic de la el, pentru că mintea ta e blocată de un singur cuvânt "Rolls Royce". Adică pentru tine asta contează, Rolls Royce-ul, mintea ta e fascinată de el.

Dacă Dumnezeu ar veni cu ochelari de soare, în Rolls Royce, să îți facă o vizită, tu ai știi din start că n-are cum să fie Dumnezeu in Rolls Royce, și l-ai trimite de unde a venit, fără nici măcar să asculți vreun cuvânt de la el.

Dar dacă asta e alegerea ta, foarte bine ! Eu ți-o respect.

"In momentul in care porcaiesti credinta altora, la ei acasa, fie si acel "acasa" virtualiceste inteles, esti ori prost, ori un fanatic de semn opus. Sau chiar ambele. Deci, nu prea poti pretinde respect, cultura dialogului, etc, etc. "

Nu vreau nici respect, sau acceptare, sau să vă schimbați credința. Vreau doar să aduc anumite idei, pentru acei câțiva care sunt prinși în zidul creștin și pur și simplu din cauză că le-a lipsit informația, nu și-au dat seama că mai e și altceva.

Dacă calea voastră este dreaptă, corectă, benefică, atunci nu are cum să o "porcăiască" altcineva, așa că nu aveți de ce să vă temeți. Ce pot face câteva postări ale mele cu idei "false"(in opinia voastră) contra adevărului? Adevărul este întotdeauna evident, și doar minciuna este foarte instabilă, o gâdili puțin și se prăbușește.

Așa că dacă cineva vrea să fie ortodox, și are încredere în calea lui, atunci nu are de ce să fie deranjat de postările mele. Dacă cineva se simte deranjat, înseamnă că are multe dubii în interiorul său.
Reply With Quote