![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
El care spameaza aici fara nici un argument (bun, prost, dar macar sa existe un argument), fara sa aiba nici cele mai elementare cunostinte despre ce invata ortodoxia sustine ca altii propun idei straine de invataturile Bisericii. Care invataturi?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Johnisor al nostru nu e nici un fel de catolic, este doar trolisorul recent banat..mare admirator a lui Osho, ala caruia ii place sa vada ca se bat altii intre ei, indiferent de convingeri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce de fapt vrei sa spui, este ca trebuie sa fie in armonie cu traditia ta religioasa care de-a lungul istoriei a respins aprioric elementele sus mentionate, in procesul de separatie de secta de origine. Stii ca istoria doctrinei tale nu coboara mai mult decat pana la Luther, da? Si unde scrie in Scriptura ca lucrurile care nu-ti sunt tie pe plac trebuie sa fie precizate in mod expres? Oare voi nu derivati destule invataturi si practici care nu sunt prezente explicit in Scriptura?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 30.05.2014 at 10:08:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Stai ca ma umflu. Imi pare rau, dar nu pot fi tot timpul pe forum.
Pana la asta, poate vad eu in "dungi", dar eu nu vad pe nicaieri u singu exemplu dat de tine cu greseli ale BO. Asa ca, pentru a ma reumfla, da exemplu ala. Altfel nu stiu la ce vrei raspuns. In schimb nu nu ai raspuns la n-spe intrebari. Daca vrei ti le enumer.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te-ai intebat oare de ce nu "ne cred"?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Învățăturile lui Dumnezeu sunt pe placul inimii mele. Ce nu-mi e pe plac e cultul icoanelor, închinarea la moaște, la Sfinți, rugăciunea pentru morți, pomana pentru morți lucruri care conform Scripturii nu sunt pe placul lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă stăm să analiză Biserica ortodoxă, e pe ducă, pe cale să devină istorie...pe cînd Biserica lui Dumnezeu crește pe zi ce trece...numai fii atent la trezirile spirituale din Brazilia, India, China și așa mai departe. Eu zic că se vede lucrarea lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic să fii cu trezvie atent la antihrist, drăguțule.
|
|||
|
|||
![]()
Eu îs nu știu tu ce faci.
Uite exemplul ”Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor cari sînt sus în ceruri,sau jos pe pămît, sau în apele mai de jos decît pămîntul.” Cuvintele lui Dumnezeu nu ale mele. Eu nu am făcut nici un chip și nici o înfățișare deci respect porunca lui Dumnezeu. Dar tu? Ia analizează bine și descoperă cine e împotriva poruncii lui Dumnezeu... |
|