Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2014, 19:28:26
t4ilgunn3r's Avatar
t4ilgunn3r t4ilgunn3r is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ce referinte vrei cand e vorba de logica elementara? Intreaba si tu un copil daca 1 este egal cu 46, ca tu asta nu intelegi. Desi mai jos spui ca ai inteles.
Am spus ca modificarile nr de cromozomi nu au nici un rol in evolutie; se intampla, de obicei au efecte negative, dar speciile le supravietuiesc. Nu exista nici o legatura directa intre nr. de cromozomi si complexitatea unei specii, dupa cum nici la numarul total de gene nu exista.

Citat:
Au aceeasi cromozomi, dar au alt genom. Fiecare specie are un genom. ca sa se transforme in alta specie trebuie sa isi modifice genomul.
Exact, trebuie sa se modifice genomul. Genom inseamna totalitatea genelor cu toate alelele acestora. Genele se modifica prin mutatii genice; rearanjarile cromozomiale maidegraba distrug informatia genetica decat sa imbogateasca genomul. O mutatie sau doua pot sa schimbe culoarea ochilor sau alta caracteristica, dar majoritatea nu se vad; se adauga in genom; pot fi doua mutatii sau doua mii pana cand combinatia de gene devine activa. Atunci se observa modificari mai importante care, spun a 3-a oara, se propaga brusc in populatie.

Citat:
Desi s-au facut o multime de mutatii si cercetari, e imposibil. Asadar, genetica arata ca evolutionismul e o prostie care e imposibila.
Eu am dat exemple atat din laborator, cat si din natura. Cele din natura sunt mai valoroase fiindca s-au observat la animale superioare: soarecii din Madeira, soparlele din Croatia, tantarii din metroul din Londra.

Citat:
[...] genetica ne arata ca e imposibil ca sa fie modificat genomul unui animal, in afara de cateva mutatii genice.
Asa cum am spus, alea cateva sunt de ajuns.

Citat:
[...] in laborator se pot face orice fel de mutatii si experimente genetice, taind cele cateva milioane de ani presupusi
Este a 3-a oara cand spui aceeasi prostie; cum faci in laborator experimente pe mamifere care se reproduc, de pilda, anual si sa ai cateva mii de generatii? In mii de ani?