Citat:
În prealabil postat de catalin2
Ce referinte vrei cand e vorba de logica elementara? Intreaba si tu un copil daca 1 este egal cu 46, ca tu asta nu intelegi. Desi mai jos spui ca ai inteles.
|
Am spus ca modificarile nr de cromozomi nu au nici un rol in evolutie; se intampla, de obicei au efecte negative, dar speciile le supravietuiesc. Nu exista nici o legatura directa intre nr. de cromozomi si complexitatea unei specii, dupa cum nici la numarul total de gene nu exista.
Citat:
Au aceeasi cromozomi, dar au alt genom. Fiecare specie are un genom. ca sa se transforme in alta specie trebuie sa isi modifice genomul.
|
Exact, trebuie sa se modifice genomul. Genom inseamna totalitatea genelor cu toate alelele acestora. Genele se modifica prin mutatii genice; rearanjarile cromozomiale maidegraba distrug informatia genetica decat sa imbogateasca genomul. O mutatie sau doua pot sa schimbe culoarea ochilor sau alta caracteristica, dar majoritatea nu se vad; se adauga in genom; pot fi doua mutatii sau doua mii pana cand combinatia de gene devine activa. Atunci se observa modificari mai importante care, spun a 3-a oara, se propaga brusc in populatie.
Citat:
Desi s-au facut o multime de mutatii si cercetari, e imposibil. Asadar, genetica arata ca evolutionismul e o prostie care e imposibila.
|
Eu am dat exemple atat din laborator, cat si din natura. Cele din natura sunt mai valoroase fiindca s-au observat la animale superioare:
soarecii din Madeira,
soparlele din Croatia,
tantarii din metroul din Londra.
Citat:
[...] genetica ne arata ca e imposibil ca sa fie modificat genomul unui animal, in afara de cateva mutatii genice.
|
Asa cum am spus, alea cateva sunt de ajuns.
Citat:
[...] in laborator se pot face orice fel de mutatii si experimente genetice, taind cele cateva milioane de ani presupusi
|
Este a 3-a oara cand spui aceeasi prostie; cum faci in laborator experimente pe mamifere care se reproduc, de pilda, anual si sa ai cateva mii de generatii? In mii de ani?