![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Centesime... Dezastru logica și mintea ta.
Cum Doamne miluiește, voi nu gândiți deloc? Dar chiar deloc, deloc? Nu cred... imposibil... Sunteți ființe umane. Gândiți. Gândiți, măi, pentru Dumnezeu. Gândiți. Păi când spune Pavel: rugați-vă pentru noi? Spune în scrisoare, în epistolă, da? Păi ei erau de față? Să le ceară Pavel de față să se roage pentru ei? Nu, nu erau de față. Că de aia le trimite scrisoare. Fraților, rugați-vă pentru noi - 1 Tes 5,25 Gândește logic, măi, pentru Dumnezeu. Că ai creier în cap. Erau la sute de kilometri, poate mii. Și totuși le cere Pavel să se roage pentru ei, care erau cu Pavel, prin scrisoare. Și mai zice, să ne purtăm unii pe alții în rugăciune, mereu. Deci cei ai lui Hristos Mântuitorul, mereu să se roage unii pentru alții. Sfinții din ceruri, sau noi de pe pământ, nu-i diferență. Tot ai lui Hristos suntem. Cerem să se roage pentru noi. Știu că ai diavoli, te lupți cu ei, dar ăia pot fi biruiți, întro clipire de ochi (dacă ești ortodox). Îmi mai și denigrezi munca foarte flegmatic... "asta nu argumentează de fel practica rugăciunii către sfinți". Și mai ales, rugăminte și rugăciune e FIX ACELAȘI LUCRU ! Ce logică ai în cap nu știu... Mă tot mir... Păi fi atent: Îi fac o rugăminte lui Dumnezeu ! Îi fac o rugăciune lui Dumnezeu ! Care-i diferența ? Zi rătăcitule, care-i diferența? Ce tot îmbârligi acolo, Centesime? Pe cine sărăcie, crezi că minți tu? Pe mine nu, în niciun caz, că nu-ți permit ! Ei, uite că o argumentez, ca să te ofitic pe frăția ta, și încă o argumentez bine. Pentru că nu mă lasă Dumnezeu. Certa-v-ar Dumnezeu dracii care vă luptă, să-i certe Dumnezeu de nerușinați. Pentru că ei nu erau de față, cei din comunitatea lui Pavel, față de cei din comunitățile de creștini la care scria Pavel să se roage pentru cei ce erau cu Pavel, da? Limpede? La fel, Sfinții lui Dumnezeu din ceruri, nu sunt de față, și noi, comunitatea de pe pamânt, cerem comunității din ceruri să se roage pentru noi. Conform celor 70 de versete. Citește-le măcar pe cele de la Apocalipsă, cum în cădelnițele îngerilor sunt rugăciunile sfinților, dăruite lui Dumnezeu. În "absurdul situației" te afli tu, Centesime. Nimeni alții decât toți cei din "reformă", din protestantism. Vai de ei de toți... Au considerat creștinismul stricat, au avut nevoie să-l "reformeze". Dar n-au văzut că mintea lor era stricată. N-au văzut, erau orbi și orbi au rămas... Dar citește cu atenție cele 70 de versete, gândește-le logic, dacă nu poți să gândești prin credință ! Atunci gândește logic. Dar gândește ! Că își bat dracii joc de voi de toți. Tu chiar nu vezi? Nu simți? TREZEȘTE-TE ÎN NUMELE LUI HRISTOS MÂNTUITORUL. TREZEȘTE-TE.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 17.02.2015 at 12:55:56. |
|