![]() |
![]() |
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
problema mea. Citat:
Citat:
respectiva.Este o mare greseala sa abordezi definitia poeziei cu nuante de "propaganda" in spiritul unui tragedii antice. Nu trebuie sa te tai cu lama ca sa fii poet si nu toata lumea care citeste poezie se taie cu lama.Mai suntem si noi astia realistii-pragmatici cu nuante de optism bine motivat. Citat:
in majoritate de intrusi.Cu alte cuvinte lumea se blameaza pe sine insasi. Citat:
Citat:
Citat:
la cer la pamant.Inainte de a atinge acel potential descris in filocalie, mai intai ar trebui sa atingi potentialul crestinilor din vremurile cand s-au redactat canoanele. Daca sa presupunem ca tu ai avea dezglarea la impartasanie dupa ce in prealabil duhovnicul te-ar fi judecat dupa canoane(aplicandu-le asa cum au fost redactate) , de abia atunci ai avea sanse reale sa ajungi la cele spuse in filocalie. Insa aici am avea o problema.Nu poti sa ajungi la potentialul crestinilor de atunci , traind in societatea de azi.Ar trebui sa parasesti societatea de azi , sa te retragi din societate, sa te faci monah/pustinic/ . Citat:
nivel ? Da-mi un exemplu de un singur mirean catre traieste in societatea contemporana care a ajuns la un asemenea nivel ? Unul, please. Ca sa nu zici ca sunt absurd si nu acord nici o sansa.Te rog, un singur exemplu, arata-mi-l si mie. (si nu pt ca sa-mi demonstrezi mie ceva, ci ca sa ma duc sa-l intreb concret cum a aplicat invataturile de a putut realiza un asemeni obiectiv:sa traiasca in lume actuala ,anul 2015 si sa fie inger in trup omenesc) Last edited by Copacel; 16.08.2015 at 22:02:09. |
|