![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, stiu. Pe unde trec, se observa... :)
Hai ca fac un pas in spate si ies de aici pana nu deraiaza de tot topicul. Cu bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai eram pe punctul să vă cer și eu un sfat, dar cum spui... să nu poluăm topicul :)
Să înțeleg că suntem numai trei? |
|
|||
|
|||
![]()
Mihai, Cezar, Cristian, Ovidiu, Crinrin - suntem deja 5.
Sosesc curind si intariri: Ruxandra, Tudor, Maria (diseara avem vizionare, toata familia!). Si vin acus, acus, multi altii, vei vedea! |
|
|||
|
|||
![]()
Insemnare fugitiva: in film procesul este, aparent, al unuia. Apoi se adauga inca unul (cel care a votat la inceput "nevinovat"). Apoi, treptat, toti ceilalti. Si toti ai lor! Intrucat unul isi aduce in proces, prin tresaritele evocari, mama; altul parintii, altul pacientii, altul copilul etc. etc. Pana si groparii sunt chemati, fireste, la proces!
vazut, si nevazut, parca tot-omul e chemat acolo... Si colac peste pupaza, poftim! Chiar si noi!...:))) |
|
||||
|
||||
![]()
Ioan Ilie. Scu.
Sau Dragoș. Măcar Cătălin.
|
|||
|
|||
![]()
Mai încerc o ultimă sugestie (ușor exotică): Maximilian....
apoi mă așez la locul meu, așteptând cu răbdare și bunăvoință revenirea în matca dezbaterii inițiale.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 24.02.2016 at 17:57:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Teodor. Sebastian.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da' pe naș'-su cum l-au botezat nașii și părinții dumnealui?
![]() Mă rog, viitorul, se înțelege.
|
||||
|
||||
![]()
Gata, mă opresc și eu, nu înainte de a te întreba dacă nu faci mișto de el.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Împăratul acela prigonitor de creștini era Maximian. Maximilian este numele unuia dintre cei șapte tineri sfinți din Efes ferecați în peșteră în vremea lui Decius cristianoctonul și "înviați" după 184 de ani.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 24.02.2016 at 18:39:16. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Manastirea Curtea de Arges | Florina Opris | Intrebari utilizatori | 1 | 18.07.2010 13:26:46 |
Curtea de Apel - Decizie | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 19.02.2009 19:37:55 |
HRAM la bisericuta din curtea spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S Curi | pui | Generalitati | 2 | 25.11.2008 23:01:58 |
Forma bisericii | matad | Secte si culte | 8 | 15.09.2008 12:10:14 |
|