Citat:
În prealabil postat de vsovi
Te rog să mă contrazici...
...însă ca să susții că nu știu fizică asta nu cred că poți în condițiile în care pe vremea împușcatului intrarea la facultate se făcea printr-un examen foarte greu, la electro, unde se intra cu notă peste 7 sau 8 din 3 examene, analiză, geometrie și fizică de liceu și pentru ca să intrii era nevoie ca în liceu să înveți foarte bine la mate-fizică sau electro și să mai și iei ore suplimentare și cu profi de liceu și cu profi de la universitate...
Apoi după ce ai reușit să intrii din prima sau din a doua încercare, cum a fost cazul meu, că prima oară am căzut cu nota 8,01 și s-a intrat cu 8,21 și apoi în anul următor am intrat pentru că mi-am amînat armata obligatorie de 1 an și 6 luni din motive de reumatism cu efecte cardiace am stat să mai învăț făcînd sute de probleme de fizică din culegeri grele și am intrat apoi în primii 10 luînd la mate 9,90 și 9,80 iar la fizică vreo 8 care erau note foarte mari la vremea aia cînd se puncta fiecare problemă și fiecare rezolvare și fiecare bucățică din rezolvare. Apoi, în facultate am luat note peste 8 în general și la unele materii mai importante mai luam și cîte un 10, și toate astea fără să mă chinui cu învățatul căci fugeam de la cursuri ca în liceu și de la seminarii și învățam doar în sesiune după cursurile altora.
Deci poți tu să mă contrazici cît vrei dar nu poți contrazice profesorii de fizică și de mate pe care i-am avut și care pe drept și fără pile mi-au dat note foarte mari pe vremurile de dinainte de 89 și imediat după căci facultatea am terminat-o în 92. Apoi am făcut 6 luni de armată obligatorie că n-am scăpat.
Asta ca să știi că stai de vorbă cu unul care a făcut destulă matematică superioară și specială și multă fizică și care a mai și priceput-o foarte bine chiar dacă nu m-am omorît învățînd... și recunosc că nu am fost un tocilar sau un geniu ci mai degrabă un chiulangiu și un fotbalist... căci jucam aproape zilnic fotbal sau tenis de masă cu colegul de cameră sau de cîmp.
Deci dacă vrei să mă contrazici la faptul că aș știi suficientă matematică sau fizică atunci o faci degeaba, dar dacă vrei să mi contrazici Adevărurile susținîndu-ți teoriile în care crezi, atunci te rog frumos!
|
Deci esti inginer electric? Atunci nu cred ca ai facut fizica legata de spatiu, orbite sau avioane in timpul facultatii. Iar cu fizica de liceu, cat de bine o stii, nu poti sa descrii evenimente spatiale, nici macar cum cade o minge, in mod complet.
Deci da, te contrazic, si iti zic ca iti cam depasesti limitele studiului tau in momentul in care incerci sa contrazici un student la inginerie aerospatiala despre cum orbiteaza Statia Spatiala Internationala in jurul Pamantului.