![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Franțuzoaica este, prin ceea ce face și cum trăiește, mai româncă și mai creștină decât mulți care s-au născut aici.
Dar și Nicușor Dan a fost acuzat că e homofob, fluturându-i-se un interviu dintr-un ziar, dat în urmă cu câțiva ani, în care se declara împotriva legalizării homosexualității.
|
|||
|
|||
|
Despre ea stiu ca e crestina. La el cred ca s-a vindecat si locul.
Si madam Clinton avea inregistrari vechi in care se pronunta pentru "casatoria traditionala". Asta nu inseamna ca nu s-a dat de 3 ori peste cap si s-a transformat intr-un mutant. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu încă n-am găsit la el vreo afirmație care să o contrazică pe cea din 2000. Partidul lui n-are o ideologie. E format din oameni cu păreri diferite. Ceea ce ar putea duce și la sciziune, cum afirma și el.
|
|||
|
|||
|
Pai Cristian, simplul fapt ca s-a distantat de mesajul lui Clotilde ar trebui sa-ti dea de gandit. Si nici macar nu era un mesaj pro initiativa ci un mesaj pro legalitate.
Pentru mine nu e nici o diferenta intre el, Dragnea sau Iohannis. Sunt toti niste pramatii de prima mana. :) |
|
|
||||
|
||||
|
Nu cred că merită să meargă toți la (același) cazan.
De regulă eu evaluez oamenii un timp mai scurt sau mai lung, până îmi fac o părere, la care se întâmplă să rămân toată viața. Încerc să le observ trăsăturile de caracter determinante. Sunt oameni despre care pot să spun din ce soi fac parte; fac deosebirea, în general, între un mincinos și un om cinstit ș.a.m.d. Cu nuanțe, bineîneles.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 10.11.2016 at 13:55:29. |
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
http://www.stiripesurse.ro/liderul-b...i_1162795.html
Tare de tot! Mai bine ar fi candidat el si l-ar fi lasat pe Iohannis sa fie pastor. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu uita ca frantuzoica aia si-a lasat jobul ca sa se dedice problemelor romanilor. Tine minte ce-ti zic eu: francezii sunt cei mai imputiti corporatisti. Toata lumea ii evita ca sunt neam-prost. Citat:
Na uite poftim am cautat pe net pt tine, habar n-avem in ce este implicata: http://www.activenews.ro/stiri-socia...tei-USB-133808 Iar daca iti dai seama cine a fost sursa pt articol iti zic eu: SRI. Ce ti-am ginit-o. Last edited by Copacel; 10.11.2016 at 17:07:36. |
|
|
||||
|
||||
|
ActiveNews știi din ce trust de presă face parte, nu? Ajungem la vechea problemă cu filtrarea informațiilor.
P.S. Mai știu și alți corporatiști. Oameni de ispravă. :)
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 10.11.2016 at 17:12:23. |
|
|