Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2016, 14:51:48
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Adevărat. Și mie mi-a fost jenă de convingerea lui și de hotărârea cu care o afirmă, cum că ÎPS a furat. Așa e.
Dar, mai pe înțelesul lui, l-am întrebat de unde știe.
Dragos....
E frumos ca pui gandul bun inainte. E frumos si ca amintesti modelul conduitei crestinului fata de ierarhi. Ce nu e frumos e faptul crud ca prea multa lume a aflat, nu de azi de ieri, ca s-au intamplat lucruri care sub nici o forma nu trebuia sa se intample.
Ca I.P.S. o sa iasa bazma curata sau nu, e deja lucru secundar. Principal e ca oamenii au aflat foarte multe lucruri inainte de scandalul asta si ca multi, foarte multi, s-au indepartat de Biserica tocmai din astfel de motive. Vorbeste lumea, Dragos! De ani si ani! Nu doar despre I.P.S.
Chiar daca eu sau tu ne tinem la discretie cu unele lucruri (sau poate chiar nu cunoastem anumite treburi) asta nu inseamna ca altii nu stiu. Ba stiu, foarte multi stiu si vorbesc si se feresc etc. etc.
Solutia nu consta (doar) in discretia noastra, ci in indreptarea celor care s-au cocotat sus si strica multe...
Reply With Quote