Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2017, 23:07:44
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Iohannis s-a razgandit.Acum este pentru gratiere.Se pare ca i-a dat Merkel doua peste bot: Bah piromanule, faci cum spune Dragnea , ca din cauza mitingului tau au crezut aia de la ambasada Rusiei ca le declari razboi si ne bagai intr-un rahat din care nu mai iesiea nimeni.
Rau e sa fii ca Iohannis =)), RAU DE TOT =))

PS: pentru cine doreste detalii sa-si intrebe sursele cum SIE l-a luat la suturi pe Helvig ,sa-si retraga protestatarii deoarece rusii i-au intrebat (retoric) daca vor sa ia cu asalt ambasada Rusiei si daca manifestarile protestatarilor sa le interpreteze ca o "declaratie de razboi" =))

Last edited by Copacel; 24.01.2017 at 23:12:10.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:11:02
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Cotidianul: Klaus Iohannis îndeamnă românii la încălcarea Constituției, la „sfatul” lui Moise Guran și Sebastian Lăzăroiu

http://www.activenews.ro/stiri-polit...azaroiu-140363

Mihai, ce părere ai, e pertinentă prezentarea din articol?
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:11:47
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Nu, dragul meu. A avea competență profesională într-un anumit domeniu,cum ar fi, spre exemplu, cel al dreptului penal, nu e echivalent cu a înțelege diferența dintre bârfe și zvonuri.
Pai exista si posibilitatea ca tu sa fii un avocat prost sau macar mai prost decat aia de la A3. :)

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Iuliu, ura nu ajută dreptatea; din contră. Iar dacă tu poți gândi cu dreptate chiar despre cineva pe care zici că-l urăști, poate că și ceilalți o pot face.
Apoi, nu pentru toți dorința de limpezire a societății este echivalentă cu ura.

Nu l-am urât pe Voiculescu, însă am înțeles (împreună cu mulți alții) cu mult timp înainte de a se da o sentință în ce-l privește cât de toxic a fost și continuă să fie pentru români. Nu-i vorba doar de banii pe care și i-a însușit de la Dunărea și de afacerile cu terenuri subevaluate pe care le-a făcut. E vorba mai ales de faptul că pervertește conștiința multora, calomniind sistematic și mințind în diverse moduri prin intermediul trustului pe care l-a construit – și despre care și tu consideri că este mizerabil.

Ei bine, atunci când în sfârșit este oarecum scos pe tușă oamenii se bucură pentru că speranța redobândirii normalității primește o gură de oxigen.

Al Capone, se știe, n-a putut fi prins pentru multele crime pe care le-a făcut, pentru mafia creată de el, ci pentru o chestie minoră ca evaziunea fiscală. N-au putut strânge probe pentru crime notorii.
Rar vezi discurs mai stalinist prezentat ca o batista de catifea. Nu l-am urat dar stiam ca-i vinovat si ma bucur din suflet ca a platit. Nu-mi plac aia de la Hotnews si Digi deci daca i-ar baga pe toti la parnaie ar fi ca o gura de oxigen pentru mine.
Si ala cu Al Capone e unul din cele mai proaste clisee pe care unii le repeta intr-una. Voi chiar nu intelegeti ca nu-i normal ca un om sa fie deja condamnat inainte de inceperea procesului si sa-l bagi la puscarie pentru orice, las` ca stim noi ca a facut si chestii mai nasoale dar nu putem gasi probe. Coruptul ala care a vrut sa scoata oamenii la vot sau care si-a angajat amanta secretara sau care si-a pus termopane moca.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:14:56
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Cotidianul: Klaus Iohannis îndeamnă românii la încălcarea Constituției, la „sfatul” lui Moise Guran și Sebastian Lăzăroiu

Nu, nu e pertinentă.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:15:14
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul

Pai si-a dat seama si el ca a dat-o in bara cu gratierea. Dar e adevarat, aia 2 sunt niste lautari, ca tot veni vorba despre oameni care se pricep la toate. Nu-l vezi pe dl. Mihai ca se duce sa-i spuna lui Moise ca nu prea se pricepe la toate, vine aici si se jura ca-i avocat si trebuie sa-l credem pe cuvant. Ca e avocat bun nu avocat rau ca aia de la A3. :)

La fel ne certa si cu norvegienii. Hai ba ca nu-s nazisti aia, nu are cum, ciunga straina e intotdeauna mai gustoasa decat asta romaneasca. Ai nostri sunt de vina ca isi bat copiii. :)
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:19:48
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
Nu, nu e pertinentă.
Scurt, poți explica...
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:21:52
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai exista si posibilitatea ca tu sa fii un avocat prost sau macar mai prost decat aia de la A3. :)
Sigur, există.

La fel cum există și posibilitatea ca tu să fi mai prost decât mine, ținând cont că ai încredere în ceea ce spune Antena 3. Doar o simplă posibilitate.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:23:33
Senior Member

Implicit

Sigur ca da. Sau s-ar putea ca si A3 sa fie prea mult pentru nivelul meu. La fel cum s-ar putea sa fie prea mult si pentru nivelul tau. :)
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:27:24
Senior Member

Implicit

Abia astept sa puna pesedistii mana pe catuse, si sa-l condamne pe Tapalaga pentru ca a tras un fas intr-o sedinta la SRI si sunt indicii ca a obtinut cu ocazia asta un beneficiu. Atunci o sa vin sa va spun ca s-a facut dreptate si ca si Al Capone a fost luat pentru o chestie minora, nu pentru ce a facut.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2017, 23:54:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Dar majoritatea românilor știu ei mai bine.

Ei apelează la avocat, dar, dacă avocatul le spune că nu au dreptate, și au șanse minime să câștige un proces, conchid că avocatul e prost.

Am crezut că e o problemă restrânsă la domeniul juridic.

Dar m-a luminat soția, care e farmacistă: îi intră oameni în farmacie, care cer medicamentul X, pe care l-au văzut la televizor. Ea (care îi cunoaște personal), le spune că medicamentul X nu le va face bine, pentru că au diabet, sau sunt cardiaci etc..

Reacția ? Reacția pacientului român atoatecunoscător este: "Eu am văzut la televizor !!!!! Înseamnă că e bun !!! Dacă nu-mi dai, merg la cealaltă farmacie !!!!"
Din pacate si de partea cealalta exista "adaptare".
Avocatii iti spun ca trebuie sa incerci, chiar daca nu exista sanse, farmacistii sa cumperi, chit ca nu ai nevoie sau nu are efectul scontat..

Tu si sotia sunteti pasari rare :)

Last edited by AlinB; 24.01.2017 at 23:57:50.
Reply With Quote
Răspunde