![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citat din Talmud, pentru a corela ce era deja scris în Vechiul Testament și Noul Testament.... N-am produs eu asta,el deja erau acolo și le-am prezentat... Îmi pare rău că prezint anumite puncte de vedere care exprimă ce ai spus. Chiar n-am manipulat informația să servească unui scop anume,nici n-am instigat la ură împotriva iudaismului sau Creștinismului. V-am oferit un punct de vedere,voi singuri interpretați-l după cum îl găsiți scris in textele respective,și veniți cu opinii care sa ofere alte puncte de vedere... Pe mine mă interesează să provoc lumea la dialog,la cercetare,la gândire critică și la deschidere. Eu altundeva voiam să ajung cu aceste postări, dar din păcate următoarele pe care urma să le postez și la care încă lucrez sunt mai "explozive".... Probabil ar trebui să închid deocamdată acest subiect, că este foarte delicat.. Îmi cer scuze oricum daca am ofensat,nu asta intenționez niciodată când arunc anumite informații,teorii sau interpretări personale.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 13.08.2024 at 02:28:25. |
|