![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Iustin,nu știu exact ce confesiune ai,sau daca ai una.
Atâta mi-am dat seama că tu ești hristocentrist. Și că îl asimilezi pe Dumnezeul lui Israel, adică YHWH,ca fiind aceeași cu Iisus Hristos. Păi dacă Iisus este același cu YHWH,cum poate fi Iisus Fiul Lui? Adică Iisus este Fiul Său? S-a născut Iisus pe El însuși? Sau când se adresează Tatălui pe Cruce? Sau oridecâte ori vorbește despre Tatăl,cu Tatăl etc. Nu are cum sa fie Iisus același cu Tatăl, respectiv YHWH ! Nici măcar Biserica Ortodoxă nu învață așa ceva! Tatăl și Fiul, chiar și în teologia creștină “serioasă” sunt două persoane diferite! Tu când te rogi "Tatăl nostru" și orice persoana care s-a rugat vreodată rugăciune asta,ca asta probabil am învățat- o toți de mici,păi la Dumnezeul acela despre care ți-am tot vorbit eu te-ai rugat. Și Iisus despre care ai vorbit constant a promovat și specificat că "așa să vă rugați".
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 13.12.2025 at 07:53:26. |
|
|