![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
La a 2-a recitire imi dau seama ca ar putea fi o gluma cu atingere, despre faptul ca am zis ca Hristos e raspunsul la toate. (la toate care sunt de interes si de importanta pentru noi , si poate inca nici nu le stim) , si ca ai vrut sa vezi daca pentru asta am raspuns. Dar vazand ca a murit recent ,cred ca totusi m-ai intrebat serios Sincer eu ma intrebam despre Freddy Mercury , daca talentul si sufletul sau il vor ajuta la judecata , poate si ca boala suferita a fost ca si o pedeapsa pe pamant. Dupa judecata umana ,nu a fost ortodox, a fost homosexual , droguri , a fost adulter , deci nu se va duce. De aceea e si bine sa nu judecam noi. De aceea si Dumnezeu a pus ca si criterii faptele fiecaruia, "Atata vreme cat le-ati facut la unul din acesti frati ai mei, Mie mi le-ati facut" , Ortodoxia e doar un ajutor ca sa le faci, caci te ajuta sa capeti harul, dar nu tine locul faptelor. Fiecare mica intrebare si detaliu aparent minor care ne intrebam se explica prin Hristos, daca il extrapolam catre lucrurile majore Last edited by iustin_dumitru; 14.12.2025 at 14:17:58. |
|
|