Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2026, 01:05:35
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
Ma refeream la politicienii care clameaza valorile crestine ca baza a politicii lor, adica nu prea se vede, dupa modul cum isi trateaza (deocamdata verbal) adversarii seamana mai mult cu cei din trecut care duceau o lupta rasiala sau poate o lupta de clasa.
E o poreclă prea blândă pentru ce merită ăsta și nesimțitul ălalalt care ne jupoaie de vii, distrug educația, probabil că rolul lor e să mai arunce peste granițe niște milioane de români în timp ce acomodează în România ciurucurile lumii a 3-a, toți nespălații, care nu știu nici măcar regulile de circulație și sunt un real pericol în trafic și care mai aduc și boli după ei și credințe păgâne politeiste.

Iar eu nu sunt politican dacă tu crezi asta, nu am candidat pe nicăieri, nu sunt afiliat politic, dar pot comenta având în vedere că plătim cele mai mari taxe din istoria României așazis moderne și nu se vede nimic, totul se prăbușește.

Last edited by Iorest; 28.01.2026 at 01:08:04.
Reply With Quote