![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Să nu uităm nici o clipă ca satana conform apostolului se poate transforma în înger de lumină, DECI fii extrem de vigilent și atent, Treaba constă ca satana poate apare precum Dumnezeu, așa cum își și dorește el. Cum îi zicea lui Iisus când îl ISPITEA: Mi-e să mi te închini, nu lui Dumnezeu. Eu sunt Dumnezeu! Intelegi oare? Iar acum noua intelegere cu Papa ne îndeamnă sa-l întâmpinăm pe Mesia universal împreună cu iudeii și toate religiile. Adică împreună cu cei care l considera pe Iisus un Mesia mincinos. Când trec preoții creștini prin Ierusalim și le mai flutura crucea, tinerii locali scuipă în spatele lui. Știai asta? Tu îți dai seama ce se pregătește? Și mai ales de către cine? Din nou, diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor și I-a zis: „Acestea toate Ți le voi da Ție, dacă vei cădea înaintea mea și mi te vei închina.” ..așa cum Toate ACESTEA mi au fost date mie!” Și ce anume sunt toate ASTEA menționate de satana?: SLAVĂ BOGĂȚIILE PUTEREA Caracteristicile de bază a împărăției mamonei pe pământ, și pe cine vezi ca este sclavul ( religiile) acestor dorințe știi și cui slujesc. Devine imediat clar ca bună ziua. Având mereu acest scut ridicat, îți poți da seama imediat dacă interlocutorul tău vorbește ca un adept al poruncii IUBIRII ȘI A INIMIIsau vorbește cu cele trei …de mai sus în MINTE. Iar astea se simt și când citești comentarii, sau stai și asculți conversații. Ce bine ar fi fost să nu fie slava, bogăția, și puterea motivul fundamental pentru care aleargă marea majoritate ci să fie CERUL… Înainte de TOATE Căutați împărăția cerului și restul vi se va adăuga… Asta-I de fapt BELEAUA NOASTRĂ COLECTIVĂ… care constă în ce împărăție căutăm pe Pământ? AICI ESTE MAREA NECONCORDANTA cu ce este scris! Iar proorociile, care-s un proces continuu, nu justificările de servici a lipsei lor, vindecarile( nu leagănele emoționale) ci vindecările clare DE ȚESUT CELULAR , lecuiri de tip hristic, și minunile sunt esențiale în întărirea noastră și căutarea ÎN PRIMUL RÂND A Împărăției Cerurilor, nu a bogățiilor și a puterii lumești, în ideea ca lasaaaaa, asta mai întâi și după mai văd eu cum o dau cotită.. Absența lor denotă ca ..fraților, cam bâjbâim…și nu este bine. Musai, dar neapărat trebuiesc cerute de către credincioși. Doamne da! De-asemenea unde sunt Maslurile în spitale, la pacienții noștri terminali, pe coridoarele înțesate cu pacienți oncologici, sărmanii de ei. Oare zmeii noștri foarte vocali au fost vreodată să i vadă? Ferească Dumnezeu!
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! Last edited by cozia; 22.04.2026 at 05:11:34. |
|
|