![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Antonia,
De la cine ai inteles? Cine sunt cei de la care ai inteles ? Eu de exemplu, am inteles de la duhovnicul meu ca NU se poate vorbi de lepadari sau caderi din har in aceasta faza, a cipului in acte, fara ca nimeni sa conditioneze primirea actului respectiv de lepadare. Cu ce e mai prejos duhovnicul meu ca cei de la Petru Voda? Nu are acelasi har de la Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]()
Miha-Anca
Parintele Iustin a afirmat ca a avea act cu cip e lepadare. L-am auzit cu urechile mele. Sa nu ne prefacem, caci e bine sa recunoastem adevarul. Asta a afirmat parintele Iustin si , in opinia mea, a gresit. Nu il acuza nimeni ca a gresit, dar sa recunoastem adevarul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine l-a vazut pe Pr. Iustin stie cat de fragil este la cei 95 ani! Cu toate acestea protesteaza in felul cuviosiei sale si sta drept. Last edited by Miha-anca; 26.01.2013 at 22:45:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.stirimedia.com/parintele-...e-electronice/ |
|
||||
|
||||
![]()
Cine stie ce i s-a spus despre "cip".
|
|
||||
|
||||
![]()
Simplu, ascultând ce-mi spune duhovnicul, apoi voi urmări ce spune Biserica și nicidecum ce spun 2-3 site-uri cipofobe. Cred că e destul de clar.
Citat:
Eu nu contrazic duhovnicii. Așa pentru liniștea ta personală, în urmă cu trei luni am fost la Petru Vodă la pr Iustin, am fost și la pr Amfilohie, dar eu nu am auzit din gura lor prostiile ce le născociți voi aici pe forum, născociri și interpretări preluate de pe alte site-ri cipofobe. Ucenicii părintelui puseseră afiș că nu mai dau dezlegări pesoanelor care au acte cu cip, iar părintele le-a spus să le dea jos. Asta ți-o spun așa ca să înțelegi că se greșește chiar acolo în ograda lor. Apropo e o mănăstire la care merg anual cu mult drag, să nu crezi că am ceva cu ei. Citat:
Citat:
Citat:
ps: Slăbiciunea credinței noastre de aici se vede! Din frica celor va să vină! Dar oare pe cei credincioși Dumnezeu îi va lăsa? Last edited by ovidiu b.; 26.01.2013 at 23:25:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai a afirmat asta si public parintele Iustin.
Se poate verifica. Exista interviuri, filmulete. E plin netul. Eu nu ii fac proces parintelui Iustin. E un om batran, a suferit la viata lui si in mod sigur a fost si manipulat, nu neaparat cu intentie, ci din ignoranta. Ca si marii duhovnici pot fi manipulati uneori, mai ales la varsta asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|