Lasati un gand pentru PF Parinte Teoctist

Lasati un gand pentru PF Parinte Teoctist Mareste imaginea.

 

De la:     Daniel  
Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca intru sfintii Sai! O mare pierdere pentru Biserica Ortodoxa.

De la:     Calcan Adrian  
Resimt o adanca durere de cand am auzit vestea trecerii la cele sfinte ale Prea Fericitului Parinte Teoctist, era omul liant intre oameni si Sfanta Biserica cu o intelepciune covarsitoare omul a carui vorbe iti ajungeau la inima si iti umplea sufletul de lumina pe care el a dobandit-o, e omul a carui dreapta mana i-am sarutat-o adanc si am simtit o strafulgerare a binecuvantarii. Este o grea pierdere pentru toti romanii indiferent de religie trebuie sa ne ramana prezenta lui vie si harul sau care imbuna tot ceea ce intra in contact cu Domnia Sa.

Dumnezeu sa-l Odihneasca si sa-l aseze acolo unde ii este locul la Dreapta masa a Mantuitorului Nostru IISUS Hristos. Sarut mana parinte Patriarh

De la:     Valentin Ispas  
Este, pentru noi cei de astazi, un moment extrem de trist. Ne-am obisnuit sa-l vedem si sa ne bucuram de chipul sau cu adevarat patriarhal. Numai cand il priveai te simteai mai bine. Daca iti si vorbea te simteai cu adevarat binecuvantat. Figura sa este desprinsa parca din poveste, ochii, srancenele, parul si tinuta te faceau sa abdici de la viclesugurile zilnice, chiar si pret de cateva momente. Am pierdut un patriarh, am pierdut un bunic, am pierdut . 

.

25 Septembrie 2007

Vizualizari: 5214

Voteaza:

Lasati un gand pentru PF Parinte Teoctist 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Pop LacramioaraPostat la 2010-04-17 21:00

    Lacramioa Pop 17.04.2010 Priveste-ne parinte si nu conteni in rugaciunile tale de acolo de sus,ca multa si mare nevoie avem de ele!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE