Dumnezeu raspunde omului credincios

Se povesteste ca o femeie era foarte bolnava si avea nevoie urgenta de un medicament. Era departe de orice farmacie si era iarna. Farmacia era in satul vecin. Avea o fetita de varsta scolara si nu avea altceva de facut decat s-o trimita pe fetita sa mearga pana la farmacie sa ceara picaturile de cate avea nevoie. Fetita se incumeta sa plece.

Ajunse la farmacist si acesta, care stia boala femeii, ii dadu fetitei o slicluta cu picaturi. Fetita pleca in fuga.

Dupa cateva clipe, farmacistul, batran si cu vederea slaba, controla mai atent locul de unde luase sticluta. Constata ca in loc sa-i dea medicamentul pentru boala de inima a femeii, ii daduse o sticluta cu otrava. Pe fetita n-o mai putea ajunge. Cazu in genunchi si se ruga. Ceru doar un singur lucru: "Doamne, fa o minune! Sa nu ajunga fetita acasa!" Cererea lui era dreapta si fu puternica. Inca aflandu-se in rugaciune, auzi usa deschizandu-se si o vazu pe fetita intrand in farmacie: "Domnule, alergand am cazul ti-am sport sticluta, iertati-ma, dar dati-mi alta sticluta. Altfel, mama va muri! Fetita plangea, zdrobita de parere de rau. Farmacistul incepu sa planga de bucurie si emotie. Ii multumi lui Dumnezeu. Era in afara de orice indoiala ca i se raspunsese la rugaciunea lui.
 

.

30 Noiembrie 2010

Vizualizari: 7908

Voteaza:

Dumnezeu raspunde omului credincios 5.00 / 5 din 1 voturi. 4 review utilizatori.

Comentarii (4)

 • Marian IonitaPostat la 2012-01-10 13:44

  pentru Anca-Georgeta , incepe sa citesti acatistul BUNEI VESTI si da pomelnic de sanatate pentru zamislire de prunci , eu multumesc bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului am reusit sa raman insarcinata dupa 12 ani de asteptare. Bunul Dumnezeu ne asculta rugaciunile daca il rugam din inima.

 • Anca-Georgeta Brindusa Postat la 2012-01-09 04:43

  Doamne Iisus Hristoase,ajuta-ma si pe mine sa ma fac bine si sa raman insarcinata!Iti multumesc.

 • ADRIAN DRAGUSINPostat la 2010-12-01 16:38

  GRIJA LUI DUMNEZEU E CU MULT MAI PRESUS DE INTELEGEREA NOASTRA SI CRED CA AR FI CAZUL SA-L LASAM PE EL SA DECIDA CE NE TREBUIE CU ADEVARAT.

 • antoneta ionescuPostat la 2010-12-01 04:03

  Dumnezeu are totdeauna grijă de oameni, atât doar, că noi, păcătoşi cum suntem, nu vedem mai departe de dorinţa noastră. Ni se pare că El ne-a părăsit dacă nu ne îndeplineşte ATUNCI dorinţa noastră, dar dacă planul Său este altul, trebuie să fim convinşi că este în favoarea noastră. Doamne ajută-ne atunci când crezi Tu de cuviinţă!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE