La un pas de sinucidere

Un tanar disperat, care era aproape de sinucidere, s-a dus sa se spovedeasca.

Preotul duhovnic l-a ascultat cu atentie, iar mai apoi i-a zis:

- Fiule, tu insuti trebuie sa te invinovatesti pentru nenorocirea ta. Sufletul tau flamanzeste de moarte. De-a lungul intregii tale vieti, tu nu ai invatat decat sa-ti hranesti trupul, si nu te-ai gandit niciodata ca si sufletul are nevoie de hrana; de o hrana mult mai pretioasa si mai pretentioasa decat cea a trupului, si intr-o masura mult mai mare decat are nevoie trupul de a lui.

Sufletul tau este acum in primejdie de moarte din cauza foametei la care l-ai supus. Fiule, impartaseste-te de Trupul si Sangele lui Hristos. Numai aceasta iti poate mantui sufletul de la pieire. Zilnic si mereu impartaseste-te de Trupul si Sangele Mantuitorului Hristos. Caci El este Painea de Viata Facatoare a sufletelor noastre.

Tanarul l-a ascultat pe preot si s-a intors la viata.

.

04 Martie 2010

Vizualizari: 6152

Voteaza:

La un pas de sinucidere 5.00 / 5 din 2 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Marius Stelian MoldovanPostat la 2010-03-06 19:07

    Sinuciderea sau cum sa-ti vinzi sufletul diavolului. Cine ne da noua pacatosilor dreptul sa hotaram aupra unui lucru pe care l-a facut Dumnezeu ? Decalogul spune clar: sa nu ucizi. A te sinucide nu insemna a-ti omora sufletul ? Cum putem noi hotara cind ne nastem si cand murim ? Viata aceasta ne este data noua oamenilor numai ca sa ne pregatim pentru cea vesnica si fericita. Viata este un dar de la Dumnezeu dat noua, oamenilor, dovada dragostei Lui fata de creatia Sa. Si daca te-ai nascut in aceasta lume plina de nenumarate pietre de poticnire atunci sa fim siguri ca aceasta nu este intamplator, ca aparitia noastra are un rol bine definit, aparte de al celorlalti, ca avem misunea noastra in aceasta viata, ca ne-a fost data o cruce spre purtare. Si daca vom reusi sa o ducem in spate in fata Dumnezeului nostru, pe calea aratata de El va fi spre mantuirea noastra. Niciodata Dumnezeu nu a pus in spatele omului o cruce mai mare si mai grea decat sa o poate duce. Sa ne fereasca cel de sus de gandul cel rau de a scapa de viata aceasta, de crucea data noua de Dumnezeu, prin sinucidere, ca nu stiu ce ne mai poate salva de moartea cea intunecata. Pace si bucurie, doamne ajuta.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE