Rugaciune de lasare in voia lui Dumnezeu

Rugaciune de lasare in voia lui Dumnezeu Mareste imaginea.

In mainile milostivirii Tale celei mari, o, Doamnezeul meu, incredintez sufletul si trupul meu, simtirile mele, graiurile mele, sfaturile si gandurile mele, lucrurile si toate cele trebuincioase ale trupului si ale sufletului meu.

Iar Tu, deci, binecuvinteaza-ma, milueste-ma si ma izbaveste de tot raul, ca petrecand viata fara de pacat, in toate zilele vietii mele, sa ajung la viata vesnica cu Sfintii Tai, in Imparatia Ta si cu Dansii sa Te slavesc in veci. Amin !

Marioara Mihele
Sursa: Carte de Rugaciuni

Despre autor

Marioara Mihele Marioara Mihele

Colaborator
24 articole postate
Publica din 22 Mai 2010

23 Noiembrie 2010

Vizualizari: 31970

Voteaza:

Rugaciune de lasare in voia lui Dumnezeu 0 / 5 din 0 voturi. 3 review utilizatori.

Comentarii (3)

  • Dinu RobertPostat la 2012-02-01 15:38

    Maftei marian daca te referi la fiecare singur acasa la el nu e rau. Dar daca te referi la o intalnire cu niste oameni si sa cititi toti nu e prea ortodox. Mergi la Biserica si spune rugaciunile acolo cu toti , cantarile si celelalte. Asculta si stai la Sfanta Liturghie si o sa vezi schimbare atunci. Doamne ajuta !

  • Daniela ProinovPostat la 2011-09-13 19:08

    Reactii ??? (propunere de bun simt, pierduta in gheturi hibernale) D.

  • maftei marianPostat la 2011-01-31 13:47

    Incerc sa fac o propunere tuturor romanilor care stiu sa citeasca , hai sa ne facem cu totii un canon de rugaciune zilnic in care sa citim cativa psalmi, atat cat putem fiecare (2-3-sau o catisma..), si sa ajungem cu totii la 1-5-20-40 de psaltiri citite , sa vedeti cat de multe lucruri se vor schimba in bine in viata noastra , a tuturor..

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE