Corul de copii al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia organizeaza preselectie

Copiii dumneavoastra trebuie sa-si afirme talentul nativ si pasiunile artistice. Ajutati-i si mai tarziu va vor multumi!

Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia organizeaza preselectie pentru corul de copii „Voci de primavara” al Arhiepiscopiei, condus de Profesor Ioana Croitorul. Sunt asteptati elevi cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani pentru fete respectiv 8 si 11 ani pentru baieti, care poseda minime aptitudini muzicale si dragoste pentru muzica. Preselectia va avea loc la sala de repetitii a catedralei Ortodoxe din Alba Iulia in zilele de luni 21 septembrie si marti 22 septembrie 2009, de la ora 16.00.

Corul „Voci de primavara” al Arhiepiscopiei ofera copiilor un mediu educational aparte. Aici, Creativitatea, sensibilitatea si calitatile vocale ale copiilor sunt valorificate in concerte si turnee, atat in spatiul bisericesc cat si in cel laic, in tara si strainatate. Informatii suplimentare se pot obtine la Centrul de misiune si Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia si la numerele de telefon : 0258 810 264 si 0740 249 727. Va asteptam si va uram mult succes!

Sursa: Radio Reintregirea
 

.

19 Septembrie 2009

Vizualizari: 175

Voteaza:

Corul de copii al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia organizeaza preselectie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE