Duhovnicul de la miezul noptii - o emisiune inedita la TVR Cultural


Incepand de astazi, 19 aprilie 2007, postul national TVR Cultural inaugureaza o emisiune inedita sub genericul: "Duhovnicul de la miezul noptii". Realizatorul emisiunii va fi Parintele Vasile Gavrila, parohul Bisericii Sfantul Nicolae - Paraclis Universitar din Bucuresti, un parinte cu multa experienta in indrumarea duhovniceasca.

L-am rugat chiar pe Parintele Vasile Gavrila sa ne vorbeasca despre aceasta noua emisiune crestina: "In cadrul emisiunii "Duhovnicul de la miezul noptii", de pe TVR Cultural, din fiecare joi la orele 23.00, putem fi in dialog, vorbind despre problemele noastre sufletesti, pe tema care va fi dezvoltata in fiecare seara sau plecand de la problemele care ne framanta, problemele care ne preocupa. Ceea ce am dori noi, de fapt, sa realizam va fi un dialog de la suflet la suflet, un dialog intre un duhovnic si credinciosi, un duhovnic si oameni, adica un dialog in Biserica pentru ca in inima fiecaruia dintre noi salasluieste Duhul lui Dumnezeu, deci este o Biserica.

Aceasta este caracteristica emisiunii, acesta este scopul: de a fi in dialog, in Duhul lui Dumnezeu, in cadrul emisiunii "Duhovnicul de la miezul noptii"."

Acest ciclu de emisiuni va debuta asadar, astazi, 19 aprilie 2007, de la ora 23.00, iar prima tema va fi despre avort.

Parintele Vasile Gavrila este autorul cartii "Cununia, viata intru imparatie", aparuta la editura Fundatia Traditia Romaneasca din Bucuresti.

 

.

18 Aprilie 2007

Vizualizari: 2908

Voteaza:

Duhovnicul de la miezul noptii - o emisiune inedita la TVR Cultural 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE