Manastirea Dumbrava - ultimul punct din pelerinajul cu Braul Maicii Domnului


Duminica, 9 septembrie 2007, in ultima zi a pelerinajului cu Sfantul Brau, acesta va poposi la noua biserica din Cristesti, care va fi sfintita de IPS Andrei. Pelerinajul Braului Maicii Domnului se va incheia la Manastirea Dumbrava, unde este staret parintele Vasile Crisan, care relateaza: "Manastirea noastra va trai un moment deosebit din viata ei pentru ca ne pregatim ca duminica seara la ceas de Vecernie, la ora 18.00, sa asteptam sosirea Braului Maicii Domnului, care va fi adus la de la Cristesti la noi la manastire, de catre delegatia din Grecia, in frunte cu Inalt Prea Sfintitul Arhiepiscopul nostru Andrei al Alba Iuliei. Anuntam pe toti credinciosii care doresc sa se impartaseasca de aceasta bucurie, ca la ora 18.00 va sosi Sfantul Brau, iar dupa aceea Braul va fi asezat intr-un loc, unde toti credinciosii pot sa sarute racla cu Sfantul Brau si Inalt Prea Sfintitul va oficia impreuna cu un sobor de preoti Vecernia, dupa care se va oficia Paraclisul Maicii Domnului, iar dupa aceea se vor oficia slujbele care sunt randuite la manastirea noastra, deci slujbele de priveghere.

Se va continua noaptea spre dimineata cu Sfanta si dumnezeiasca Liturghie, iar dimineata la ora 7.30, cel tarziu, va pleca Sfantul Brau spre aeroportul din Cluj, unde se va intoarce inapoi in Grecia.


Invitam cu mult drag pe toti credinciosii care doresc sa fie alaturi de marea bucurie a noastra la acest deosebit eveniment de primire a Sfantului Brau, care va sta de la ora Vecerniei si pana dimineata la Sfanta Manastire.


Toti credinciosii care doresc sa fie prezenti aici, ii asteptam cu drag, pentru ca este un eveniment deosebit, un eveniment care nu stim cati din noi o sa mai prindem un asemenea eveniment. Si-I multumim bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru aceasta mare bucurie si bineinteles Inalt Prea Sfintitului, care a ingaduit ca cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintiei Sale sa fie Sfantul Brau la noi. Si la noi sa se incheie pelerinajul, care a durat o saptamana la noi in eparhia de Alba Iulia.


Il rugam pe Bunul Dumnezeu, pe Maica Domnului ca toti credinciosii care vor veni la Sfanta Manastire sa le numere pasii, sa le asculte rugaciunile si sa le implineasca cererile, sa plece incarcati spiritual si duhovniceste de la manastirea noastra, care este la marginea eparhiei de Alba Iulia."

.

08 Septembrie 2007

Vizualizari: 2529

Voteaza:

Manastirea Dumbrava - ultimul punct din pelerinajul cu Braul Maicii Domnului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE