Spectacol organizat de Asezamantul Sfantul Pantelimon din Zlatna pentru varstnicii asistati

Joi, 1 octombrie 2009, in Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, Asezamantul Social Sfantul Pantelimon din Zlatna ii va aniversa pe varstnicii asistati in acest centru. Cele 55 de persoane beneficiare ale serviciilor sociale din Zlatna vor lua parte la un spectacol special organizat de ziua lor.

Intalnirea va avea loc la Restaurantul Breaza de la ora 14.00, ne-a informat doamna Monica Rusu, administratorul asezamantului.

Centrul Comunitar de Servicii Sociale „Sfantul Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon” Zlatna are 2 module: Serviciul de ingrijire la domiciliu a persoanelor varstnice pentru 35 de varstnici si Centrul de zi pentru 20 de varstnici.Scopul centrului este sprijinirea a 55 de persoane varstnice sarace si dependente fizic, lipsite de sprijin familial, din orasul Zlatna, in satisfacerea nevoilor primare, igienico-sanitare, social-administrative si de relationare, precum si prevenirea institutionalizarii acestora in azile sau internarii lor in spitale. Centrul este coordonat de parintele Porcar Viorel.

Sursa: Radio Reintregirea

.

26 Iulie 2011

Vizualizari: 222

Voteaza:

Spectacol organizat de Asezamantul Sfantul Pantelimon din Zlatna pentru varstnicii asistati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE