Tabere de tineret - 2009 in arhiepiscopia de Alba Iulia

De pe data de 06 iulie 2009, au inceput taberele de tineret pe care Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia le organizeaza pentru tinerii din eparhia noastra.

Prima tabara din acest ciclu este tabara de creatie „Bucurie crestina in lumea culorilor”, care se desfasoara la Manastirea Muncel in perioada 06-13 iulie 2009.

Taberele au un program bine stabilit, care le ofera tinerilor liceeni o alta modalitate, superioara, relaxanta si eficienta de petrecere a timpului liber, respectiv a vacantelor. Programul amplu, care include rugaciunea de dimineata si de seara, discutii, ateliere de pictura, jocuri de comunicare, drumetii, foc de tabara, urmareste crearea unor posibilitati de valorificare a timpului liber pentru tinerii din Arhiepiscopia noastra, implicarea lor intr-un dialog constructiv si constant, precum si identificarea si depasirea obstacolelor pe care le intâmpina diferitele grupuri de tineri care vor sa se implice mai activ in viata parohiilor lor.

Urmatoarele tabere vor avea loc in perioada 13- 19 iulie la Poiana Vadului respectiv 20-26 iulie 2009 la Lupsa si Dumbrava.

Sursa: Radio Reintregirea
 

.

08 Iulie 2009

Vizualizari: 413

Voteaza:

Tabere de tineret - 2009 in arhiepiscopia de Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE