Ziua copilului in culori


"Ziua copilului in culori" - eveniment organizat pentru a marca si sarbatori Ziua Mondiala a Copilului

Sambata la Alba Iulia Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia organizeaza editia a doua a actiunii "Ziua copilului in culori" - eveniment organizat pentru a marca si sarbatori Ziua Mondiala a Copilului.

In urma unui proiect finantat de Consiliul Local Alba Iulia in anul 2007 a fost sarbatorita Ziua Internationala a Copilului. Evenimentul a fost un succes. Au participat peste 300 de copii din centre sociale apartinand Asociatiei Filantropia Ortodoxa Alba Iulia si Arhiepiscopiei Ortodoxe Romne Alba Iulia, educatori, reprezentanti ai mass-mediei locale, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene.

Anul acesta se va derula editia a II-a organizata de Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia in parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxa Romna Alba Iulia, cu finantare de la Consiliul Local al municipiului Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba.

Evenimentul va consta in realizarea unei expozitii cu lucrari ale copiilor: desene, picturi, colaje, machete, icoane, diferite obiecte confectionate de ei. Tematica a fost la alegere, iar pentru expozitie au fost selectate cele mai bune lucrari.

Vernisajul expozitiei va avea loc sambata, 31 mai 2008, de la ora 11.00 in curtea Catedralei Reintregirea din Alba Iulia. Vor participa 390 de copii din centre de zi si casele de tip familial, aproximativ 40 de insotitori, reprezentanti ai mass-mediei locale, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, alte persoane interesate. Expozitia reprezinta o oportunitate de promovare a creatiilor copiilor, dar si o modalitate de crestere a stimei de sine a copiilor.
Dupa vernisajul expozitiei va avea loc o masa festiva si multe surprize pentru copii: clovn, baloane, daruri, tur al Cetatii si un spectacol artistic.

Evenimentul face parte din proiectul O sansa pentru fiecare copil finantat de Consiliul Local al municipiului Alba Iulia ce are ca scop cresterea sanselor de integrare sociala a copiilor cu risc social crescut din municipiul Alba Iulia si localitatile apartinatoare.

Toti cei care se simt copii sunt asteptati sa sarbatoreasca alaturi de noi Ziua Internationala a Copilului.

Coordonatorul evenimentului: Marilena Mazilu

Sursa: Biroul de Presa al Asociatiei Filantropia Ortodoxa Alba Iulia

 

.

28 Mai 2008

Vizualizari: 670

Voteaza:

Ziua copilului in culori 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE