448.785 lei adunati in urma campaniei de promovare a Centrului de Ingrijiri Paliative 'Sf. Nectarie' din Cluj

Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului a desfasurat in perioada octombrie 2010 – ianuarie 2011 o campanie de promovare si strangere de fonduri pentru continuarea lucrarilor la Centrul de Ingrijiri Paliative „Sfantul Nectarie” din Cluj-Napoca, incepute in toamna anului 2009.

In acest sens, Mitropolitul Bartolomeu a adresat, la inceputul lunii noiembrie 2010, clerului si credinciosilor din Eparhie, un APEL PASTORAL pentru sprijinirea lucrarilor la acest proiect medico-social extrem de important pentru viata bolnavilor oncologici si a familiilor acestora.

Evenimentele majore care au marcat aceasta campanie au fost conferinta cu tema „Constiinta medicala” sustinuta de actorul Dan Puric si Spectacolul de binefacere, dedicat celor care s-au implicat activ in promovarea si strangerea de fonduri. Pe toata perioada campaniei s-au implicat pe langa ierarhi, preoti, credinciosi si donatori si 28 de artisti plastici romani din tara si strainatate, care au donat, in scop caritabil, cate un tablou, pentru care cei doritori au donat suma de 1000 euro, in beneficiul Centrului „Sfantul Nectarie”.

Astfel, suma totala colectata de la credinciosi si donatori este de 448.785 lei, din care 226.280 lei, au fost adunati in urma apelului Mitropolitului Bartolomeu, iar 222.505 lei din donatii si sponsorizari.

In numele celor care vor beneficia de serviciile acestui proiect, Arhiepiscopia Clujului le multumeste protopopilor, preotilor si credinciosilor, pentru generozitatea lor, avand incredintarea ca o binefacere se poate revarsa oricand asupra binefacatorului, chiar si aici pe pamant.

Biroul de presa al Arhiepiscopiei
Pr. Bogdan Ivanov

11 Februarie 2011

Vizualizari: 731

Voteaza:

448.785 lei adunati in urma campaniei de promovare a Centrului de Ingrijiri Paliative 'Sf. Nectarie' din Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE