A doua editie a Festivalului National 'Religie si Sport', la Stoilesti - Valcea

In perioada 3-5 iunie 2011, in Parohia Ursi din comuna Stoilesti, judetul Valcea, s-a desfasurat a doua editie a Festivalului National "Religie si Sport".

Manifestarea a fost organizata de catre Parohia Ursi, reprezentata prin Pr. Bogdan Ionescu si Scoala cu clasele I-VIII Ursi, prin Prof. Florin Ionescu, in parteneriat cu Organizatia crestina World Vision Romania, Directia Judeteana de Sport si Tineret Valcea, Inspectoratul Scolar Judetean Valcea si Consiliul Judetean Valcea, sub patronajul Arhiepiscopiei Ramnicului.

Au participat elevi din cadrul Liceelor si Seminariilor Teologice din localitatile Ramnicu Valcea, Brasov, Fagaras, Curtea de Arges, Campulung Muscel, Targoviste si Scoala cu clasele I-VIII Ursi. Concurentii s-au intrecut la mai multe probe sportive: fotbal, tenis de masa, sah si atletism.

Duminica, 5 iunie, dupa Sfanta Liturghie, in biserica parohiala a avut loc Festivitatea de premiere a castigatorilor. Din partea Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului a participat ca delegat Parintele Nicolae Alin Gherghinoiu, Protopop de Ramnicu Valcea. La festivitate printre invitati s-au aflat si Prof. Gheorghe Nadolu, Inspector D.J.S. Valcea, Prof. Nicolae Dinescu, directorul Academiei Olimpice Romane, filiala Valcea, Ec. Marian Obogeanu, Primarul comunei Stoilesti, Prof. Ioana Nita, Director Scoala cu clasele I-VIII Ursi.

Castigatorii au primit din partea organizatorilor premii constand in diplome, carti religioase, bani si echipament sportiv. Festivalul s-a incheiat cu o agapa frateasca care a reunit toti participantii si invitatii prezenti.

Sursa: arhiram.ro

 

06 Iunie 2011

Vizualizari: 688

Voteaza:

A doua editie a Festivalului National 'Religie si Sport', la Stoilesti - Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE