Adunare generala CAR la Oradea

In conformitate cu Regulamentul pentru organizarea si functionarea Caselor de Ajutor Reciproc ale clerului si salariatilor bisericesti din Eparhiile Bisericii Ortodoxe Romane, in ziua de joi, 24 ianuarie 2013, in sala festiva de la Centrul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Romane a Oradiei, a avut loc sedinta anuala a Adunarii Generale a Casei de Ajutor Reciproc a clerului si salariatilor bisericesti din cadrul Episcopiei Oradiei.

In cadrul sedintei, prezidata de Preasfintitul Parinte Sofronie, Episcopul Oradiei, s-a facut prezentarea darii de seama activitatii Casei de Ajutor Reciproc, a contului de gestiune si a bilantului gestionar pe anul 2012, precum si a planului financiar pentru anul 2013.

S-a constatat ca fisele membrilor C.A.R.

sunt conduse la zi, cu ajutorul unui program informatic specific, fiind inregistrate toate cotizatiile si cotele de deces incasate, precum si imprumuturile acordate si ratele retinute lunar in cursul anului 2012.

Avand in vedere expunerile facute la Darea de Seama, Contul de Gestiune si Bilantul anului 2012, Adunarea Generala a aprobat materialele prezentate.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.

25 Ianuarie 2013

Vizualizari: 272

Voteaza:

Adunare generala CAR la Oradea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE