Al saselea Seminar Ortodox de Medicina si Teologie la Bistrita


Municipiul Bistrita va gazdui, astazi, 5 iunie 2007 al saselea seminar Ortodox de Medicina si Teologie cu tema "Perspectiva ortodoxa asupra sfarsitului vietii in lumea contemporana".

 

La acest eveniment participa Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu, Profesorul Gheorghe Scripcaru de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, Profesorul Mircea Gelu Buta, directorul Spitalului Judetean Bistrita, specialisti medici si teologi din intreaga tara, juristi, preoti se slujire caritativa din spitale si centre sociale din Arhiepiscopia Clujului, precum si profesori de la Fcultatea de Teologie si de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj.

Inntilnirea va incepe la ora 9.30 printr-un Tedeum oficiat de Preasfinsitul Episcop vicar Vasile Somesanul si va fi urmata de doua sesiuni de conferinte si discutii.


Nivelul teoriteic al discutiilor va fi aprofundat de exmplele venite din experienta practica a ingrijirii bolnavului atat a medicilor cat si a preotilor care slujesc in spitale.

 

Intalnirea este organizata de Arhiepiscopia Clujului impreuna cu Spitalul Judetean Bistrita Nasaud si se va desfasura in Saloanele Hotelului Diana.

 

Sursa: arhiepiscopia-ort-cluj.org

 

.

04 Iunie 2007

Vizualizari: 1614

Voteaza:

Al saselea Seminar Ortodox de Medicina si Teologie la Bistrita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE