Amplu proiect cu implicari social-filantropice si cultural-religioase

Episcopia Giurgiului, prin intermediul Sectorului Invatamant si Activitati cu Tineretul, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, desfasoara un amplu proiect cu implicari social-filantropice si cultural-religioase: "Copiii, mai aprope de Biserica!", care si-a propus ca scop educarea in spiritul iubirii, prieteniei si bunei intelegeri, dar si cunosterea de catre tineri a realelor valori, prin diferite schimburi de experienta, vizite si peleginaje s.a.

Astfel, ca urmare parteneriatului educational incheiat intre Episcopia Giurgiului si Colegiul National Ion Maiorescu din Municipiul Giurgiu, vineri 1 aprilie 2011, alaturi de Pr. Paroh Tudor Georgian, peste 25 de elevi merituosi ai liceului, au participat activ la Slujba Acatistului Sfantului Mucenic Fanurie, ce se citeste in fiecare zi de vineri la Biserica Buna-Vestire din Giurgiu.

La finalul intalnirii elvii au aflat mai multe despre viata si minunile Sfantului Mucenic Fanurie si au primit iconite reprezentand hramul Bisericii.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

04 Aprilie 2011

Vizualizari: 411

Voteaza:

Amplu proiect cu implicari social-filantropice si cultural-religioase 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE