Au inceput conferintele preotesti de primavara in Arhiepiscopia Craiovei

Preotii din Protoieria Targu Carbunesti s-au reunit luni, 27 mai, in prima conferinta pastoral - misionara de primavara din Arhiepiscopia Craiovei, avand ca tema “Sfintii Imparati Constantin si Elena”.  Potrivit parintelui protopop Iulian Margineanu, intrunirea a fost precedata de savarsirea Sfintei Liturghii la Biserica "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”. Prelegerea pe marginea temei, sustinuta de parintele Ninel Badoiu de la Parohia Vladimir, a fost urmata de discutii si intrebari pe marginea celor prezentate.

Intrunirea a fost prezidata si moderata, cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Parinte Mitropolit Irineu, de parintele prof. Picu Ocoleanu, Consilier administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei.

Seria conferintelor preotesti de primavara din Arhiepiscopia Craiovei va continua in urmatoarea perioada, dupa urmatorul program: marti, 28 mai se vor intruni preotii din Protoieria Targu Jiu Sud si Targu Jiu Nord, la Cercul Militar din municipiu, intalnire precedata de slujba Sfintei Liturghii savarsite la Biserica "Sfintii Apostoli”, joi 30 mai, preotii din Protoieria Craiova Sud se vor reuni la Centrul de restaurare, conservare patrimoniu si vizualizare al Arhiepiscopiei Craiovei, slujba Sfintei Liturghii urmand a fi savarsita la Biserica “Obedeanu”, marti, 4 iunie, va avea loc conferinta preoteasca la Protoieria Bailesti,  cu slujba Sfintei Liturghii la Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae ” din Bailesti. Ultima conferinta preoteasca va reuni preotii din Protoieria Craiova Nord, joi, 6 iunie, la Centrul de restaurare, conservare patrimoniu si vizualizare.

Gheorghe Cioiu
Gabriela Popescu

Sursa: mitropolia-olteniei.ro

.

27 Mai 2013

Vizualizari: 628

Voteaza:

Au inceput conferintele preotesti de primavara in Arhiepiscopia Craiovei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE